Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Maria Sabrina Nedelcu (PSD), consilierul judeţean care trăieşte din moştenire (document)

ro

17 Aug, 2016 00:00 14093 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni. Printre noile apariţii în CJC se numără şi consilierul judeţean PSD Maria Sabrina Nedelcu.
 
Vă vine să credeţi sau nu, tânăra speranţă a social-democraţilor constănţeni nu are, deocamdată, nimic în „lada de zestre“. Potrivit declaraţiei de avere completate pe 22 iulie anul curent, Maria Sabrina Nedelcu locuieşte în Năvodari, însă nu are nicio locuinţă proprietate personală, nu deţine niciun teren sau vreun autoturism. Ceea ce a atras atenţia şi mai mult este faptul că, în conformitate cu datele înscrise în documentul respectiv, consilierul judeţean PSD nu a avut în anul fiscal 2015 niciun venit realizat în urma vreunui loc de muncă, aceasta trăind, practic, din moştenirea primită de la Tudora Nitu, din Nuntaşi, judeţul Constanţa, moştenire estimată la 280.000 de euro.
 
În schimb, declaraţia de interese a consilierului judeţean PSD Maria Sabrina Nedelcu ne confirmă faptul că este asociat şi administrator al SC Princess Active Company SRL Agigea. Numai că părţile sociale sau de acţiuni deţinute sunt estimate la 100 (nu este specificată moneda), iar prestaţia sa ca administrator nu-i aduce niciun beneficiu financiar. Cu excepţia promovării sale în CJC, Maria Sabrina Nedelcu nu deţine nicio funcţie politică în cadrul PSD, momentan având doar statutul de simplu membru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii