Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul judeţean George Ulmeanu, fără case, terenuri sau conturi grase (documente)

ro

13 Aug, 2015 00:00 2613 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Consilierul judeţean din partea PC George Ciprian Ulmeanu nu deţine, potrivit declaraţiei de avere, completate în iunie 2015, nici terenuri, nici imobile. În schimb, conduce un automobil Dacia, fabricat în anul 2005. Ulmeanu nu are depozite sau datorii la bancă. În anul fiscal anterior, a câştigat 14.540 de lei de la SC Euro River Transport SRL, 10.812 lei de la SC Euro Shipping Services SRL, 8.408 lei de la CJC şi 15.964 de lei de la Senatul României. Din declaraţia de interese, completată, de asemenea în luna iunie a acestui an, aflăm că George Ciprian Ulmeanu este asociat în SC Delta Instal Construct SRL, dar şi administrator în SC Euro Shipping Services SRL, SC Euro River Transport SRL, SC Euro Shipping Operator SRL şi SC Delta Instal Construct SRL. George Ciprian Ulmeanu este preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PC Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean George Ciprian Ulmeanu sunt disponibile în secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii