Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IV)

ro

28 Jan, 2021 00:00 2770 Marime text
  • Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni
  • Aceștia au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese
  • Proaspăt intrat în Consiliul Județean, Ştefan Chiriac a avut în ultimul an fiscal, venituri de 60.000 de lei
  • Până în anul 2032, Claudiu Palaz are de achitat un credit de 65.000 de euro
  • Consilierul PMP, Virgil Senopol este asociat și administrator în 3 firme

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.

Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică și în ordine alfabetică.

Astăzi despre averile și interesele aleșilor județeni ai Partidului Mișcarea Populară.
 

Chiriac, două terenuri, o casă dar și spații comerciale

Proaspăt intrat în Consiliul Județean, Ştefan Chiriac, consilier judeţean PMP, a notat în declaraţia de avere că deţine, în Constanţa, două terenuri, o casă dar și spații comerciale. Împreună cu familia mai deține și un autoturism, dar şi 50.000 de dolari și 7000 de lei în conturi.
Veniturile realizate în ultimul an fiscal din acțiuni, părți sociale și salariu au depășit 60.000 de lei, vezi secțiunea "documente".

Palaz are de achitat un credit de 65.000 de euro

Claudiu Palaz este preşedintele PMP Constanţa și a câștigat și un mandat de consilier în Consiliului Judeţean Constanţa.
Parcurgând declaraţia de avere, acesta deține o casă la Târgovişte şi două autoturisme - un Nissan Patrol, fabricat în 1992, şi un Dodge Ram, fabricat în 1995.
Până în anul 2032, are de achitat un credit de 65.000 de euro.

În anul fiscal 2020, Palaz a avut venituri de 146.000 de lei, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Palaz.


Senopol (PMP) deține două autoturisme

Virgil Cristian Senopol nu este la prima sa experiență în calitate de ales județean. Pe finalul mandatului trecut, l-a înlocuit în Consiliul Județean pe Florin Goidea, care a renunțat la mandat prin demisie.

Deși și-a început activitatea politică în PSRO (Partidul Social Românesc) – o formațiune de centru-stânga fondată în anul 2015 de Mircea Geoană, ulterior a intrat în PMP.
Conform declarației sale de avere, Senopol deține două autoturisme iar în ultimul an fiscal a înregistrat venituri de aproape 9.000 de lei.

Potrivit declarației de interese, consilierul PMP este asociat și administrator în 3 firme - Milex Professional Group SRL, Eurotrading Sea Coast SRL şi Founds Management Solutions TMS SRL, însă ultima are activitatea suspendată.

În plan politic acesta este și vicepreședinte al organizației județene a PMP, vezi secțiunea "documente".


Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii