Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi au noii consilieri judeţeni Cu ce avuţie „se laudă“ Florin Goidea, preşedintele Mişcării Populare Constanţa (document)

ro

13 Jul, 2016 00:00 4970 Marime text
 

Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au început, de curând, să fie publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2016 - 2020, cele mai importante decizii pentru întreg judeţul Constanţa.
Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, pe măsură ce sunt postate pe site-ul CJC, declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, iar acestea vor putea fi consultate şi în secţiunea „Documente“ a site-ului ziuaconstanta.ro.
 
După Daniel Turcu, următorul PMP-ist care şi-a depus declaraţia de avere este Florin Goidea. Mai harnici decât şeful lor de partid, vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz. Potrivit documentului depus pe 7 iulie, Florin Goidea a cumpărat, în 2010, un teren intravilan de 300 de metri pătraţi în Constanţa. În acelaşi an a dobândit şi o casă de locuit, de 182 de metri pătraţi, tot la Palazu Mare. Din 2010 datează şi un credit la BRD, de 80.000 de euro, scadent în 2035.
 
În anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, Goidea menţionează că a încasat şi un comision de intermediere asigurări de la Omniasig SA, însumând 25.000 de lei. Venitul salarial ca director al Regio Shipping and Trade SRL Bucureşti a fost, în anul anterior, de 42.000 de lei.
 
În ceea ce priveşte interesele, consilierul judeţean deţine jumătate din capitalul social al firmei Accounting And Payroll Business SRL (înfiinţată în 2015). Celelalte părţi sociale sunt împărţite între Mihaela Cozianu şi Gabriela Bungău, aceasta din urmă fiind şi administratorul firmei.
 
Florin Goidea a mai fost asociat şi în Ship Management Invest SRL, înfiinţată în 2010, la Palazu Mare, şi radiată în prezent, firmă în care era asociat cu Gabriel Codet şi Adrian Niţă. În anul 2006, Goidea punea bazele firmei Faith Impex SRL, alături de soţie, Alice, iar în 2008, era desemnat să administreze firma Maritime Partners, unde asociaţi erau croatul Zlatko Garac, Vasile Voicu şi SC Scholz Recycling International SRL, din care s-a retras în 2010.
 
Nu mai puţin important, el este „preşedinte Constanţa Mişcarea Populară“ şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi al celei municipale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii