Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi au agonisit directorii Casei Judeţene de Pensii Constanţa (documente)

ro

24 Jan, 2015 00:00 8388 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale celor trei directori ai Casei Judeţene de Pensii Constanţa: Cristina Samoilă, director executiv, Daniela Mihaela Lazăr şi Gabriela Goschin, directori executivi adjuncţi.
În ceea ce o priveşte pe Cristina Samoilă, directorul executiv al instituţiei, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completate pe 30 aprilie 2014, aceasta deţine un teren intravilan în judeţul Constanţa, în suprafaţă de 372 mp, moştenit în 2002 alături de Daniel Samoilă. Directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Constanţa are, de asemenea, o casă de locuit, de 120 mp, dobândită tot în 2002 şi tot prin moştenire, alături de Daniel Samoilă. Acestora li se adaugă bunurile mobile: un autoturism Hyundai Accent şi un Renault Scenic.
Cristina Samoilă nu are însă bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă şi de cult a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro şi nici conturi şi depozite bancare şi plasamente şi investiţii directe. De asemenea, nu are datorii.
În calitate de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Constanţa, Samoilă a realizat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu de 57.217 lei, în vreme ce soţul său, Daniel Samoilă, un salariu de 16.898 de lei ca inginer al SC Mac-Nav Constanţa Port.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate pe 25 iulie 2014, Daniela Mihaela Lazăr, director executiv adjunct al Casei de Pensii Constanţa, deţine un teren agricol în judeţul Constanţa, în suprafaţă de 1.250 mp, dobândit în 2011 prin moştenire, alături de Maria Lazăr şi Lenuţa Lazăr.
Acestora li se adaugă două apartamente în Constanţa: unul moştenit, în 2002, alături de  Maria Lazăr şi de Lenuţa Lazăr, şi unul cumpărat în 2014. Lazăr nu are niciun autoturism, nici conturi bancare, plasamente şi investiţii directe. Are, în schimb, un credit de 175.113 lei, contractat în 2014 de la Raiffeisen Bank, scadent în 2039.
În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Daniela Mihaela Lazăr a realizat, ca economist la RATC Constanţa, un venit de 8.018 lei şi, ca director executiv adjunct al CJP Constanţa, un salariu de 23.058 de lei.
 
În ceea ce o priveşte pe Gabriela Goschin, director executiv adjunct al instituţiei, aceasta deţine un teren intravilan de 392 mp, dobândit în 2012 prin succesiune, alături de Zizi Goschin şi de Gloria Goschin. Totodată, Goschin deţine, alături de Valentin Goschin, o casă de locuit de 65 mp, dobândită în 2004 prin moştenire. Nu are, în schimb, niciun autoturism şi nici bunuri sub formă de metale preţioase şi bijuterii a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Gabriela Goschin nu a bifat nimic nici în rubrica de conturi şi depozite bancare, nici în cea de plasamente şi investiţii directe şi nici în cea cu datorii.
În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, a realizat un venit de 56.979 de lei ca director executiv adjunct al CJP Constanţa şi, de asemenea, unul de 352 de lei ca lector la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii