Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât câştigă un inspector de trafic rutier din cadrul ISCTR - judeţul Ialomiţa (document)

ro

06 Sep, 2018 00:00 4998 Marime text
Cristian Teodorescu este inspector de trafic în cadrul Inspectoratului Teritorial 2 - judeţul Ialomiţa. El şi-a depus declaraţia de avere la data de 29 mai 2017.
 
Astfel, inspectorul de trafic deţine două hectare de teren în localitatea Căzăneşti, din categoria terenurilor agricole, primit moştenire în anul 2015. În acelaşi an a dobândit, tot prin moştenire, o casă de locuit în aceeaşi localitate, suprafaţa acesteia fiind de 100 mp. Conduce un autoturism Volkswagen Jetta, fabricat în 2007. Teodorescu are un credit la Banca Raiffeisen, scadent în anul 2020, în valoare de 50.000 de lei. Inspectorul are un salariu de 37.249 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii