Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casă şi teren în Eforie Sud, apartament în Constanţa! Ce avere a acumulat directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate (documente)

ro

09 Nov, 2016 00:00 3016 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Din luna aprilie a acestui an, funcţia de conducere a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa este ocupată, prin Ordinul nr. 202/13.04.2016, de George Mirel Cristescu, care a fost numit în funcţia de preşedinte-director cu delegaţie. Până să fie pus la conducerea instituţiei, Cristescu a mai lucrat la CJAS Constanţa, fiind director la Direcţia Relaţii Contractuale. Funcţia de preşedinte al CJAS Constanţa a fost ocupată până în aprilie 2016 de Oana Irina Ioniţă.

Trei apartamente şi o casă 

Potrivit declaraţiei de avere completate în luna aprilie a acestui an, George Mirel Cristescu, preşedinte-director general al CJAS Constanţa, locuieşte la Eforie Sud, unde deţine un teren intravilan cu suprafaţa de 434 mp, dobândit în 2012, în baza unui contract de vânzare-cumpărare, dar şi o casă de locuit, dobândită tot în 2012, în baza unui act de donaţie, cu suprafaţa de 396 mp. De asemenea, are un apartament în Constanţa, în zona Tomis 3, cumpărat în 2013, cu suprafaţa de 67,80 mp, dar şi alte două apartamente, în Constanţa (cu suprafaţa de 78,80 mp) şi la Bucureşti, Sectorul 5 (58,77 mp), primite ca moştenire în 2012, deţinând 3,16 părţi din ambele proprietăţi.
 
Acesta nu deţine depozite de bani, bijuterii şi nici nu are credite, potrivit declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2015. George Mirel Cristescu câştigă 27.091 de lei, anual, din salariul obţinut de la CJAS Constanţa. În anul fiscal 2014, George Mirel Cristescu a câştigat 26.800 de lei din salariul primit de la CJAS Constanţa, potrivit declaraţiei de avere din mai 2015.
 
În declaraţia de interese completată în anul 2016, George Mirel Cristescu a precizat că nu are niciun interes, în timp ce în declaraţia completată în 2015, precizează că deţine calitatea de membru în Colegiul Medicilor Dentişti din România, filiala Constanţa.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese depuse de directorul general al CJAS Constanţa în anii 2015 şi 2016. 
 
Sursa foto: Ziua de Constanța

Citeşte şi

Averea noului director interimar al CJAS Constanţa, George Mirel Cristescu (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii