Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bijuterii, obiecte din argint, colecţii de numismatică, printre bunurile directorului economic al RAEDPP Constanţa (document)

ro

14 Oct, 2015 00:00 2301 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului economic al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP), Constanţa Lăcrămioara Carmen Bobe.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate pe data de 12 iulie 2015, directorul economic al RAEDPP Constanţa deţine un teren intravilan de 300 mp şi cota parte de ½ din alt teren intravilan, de 355 mp, ambele situate în Constanţa. La acestea se adaugă un teren agricol de patru hectare, în Valu lui Traian. În document se mai precizează că Mihai Bobe şi Nicoale Bobe deţin cota parte de ½ dintr-un teren agricol de 9,5 hectare în Vulturul. Printre bunurile imobile ale directorului economic se mai numără o casă de locuit de 120 mp, în Constanţa, dar şi o garsonieră de 36 mp în Bucureşti. De asemenea, Mihai Bobe şi Nicolae Bobe deţin cota parte de ½ dintr-o casă de locuit, situată în Constanţa.
 
Lăcrămioara Carmen Bobe mai are bijuterii în valoare de 3.000 de euro, obiecte din argint în valoare de 2.000 de euro, obiecte de artă şi de cult în valoare de 1.600 de euro, dar şi colecţii de numismatică în valoare de 1.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte datoriile, directorul economic al RAEDPP Constanţa a contractat un credit de 100.000 (valuta nu este precizată), scadent în anul 2018. În anul fiscal 2014, Lăcrămioara Carmen Bobe a câştigat suma de 61.359 de lei, iar soţul său, 12.000 de lei, de la o societate comercială. Veniturile familiei au fost suplimentate cu 5.000 (valuta din nou nu este precizată), sumă provenită din arenda unor terenuri.
 
Din declaraţia de interese, aflăm că directorul economic al RAEDPP deţine 20 de acţiuni la Complex de Locuinţe Km 4-5 SRL şi 41 de acţiuni la Aeroteh SA.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza cele mai recente declaraţii de interese şi de avere ale directorului economic al RAEDPP Constanţa, Lăcrămioara Carmen Bobe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sdvdsv 03 Feb, 2016 19:07 dsvsdv