Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membru în Fundaţia Sportin Averea şi interesele lui Mihai Orzan, consilier clasa I la DJST Constanţa (document)

ro

01 Sep, 2015 00:00 3956 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Fostul atlet Mihai Orzan, actualmente consilier clasa I, grad superior, la Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere pe 30 aprilie 2015, iar la rubrica „bunuri imobile - clădiri“, a menţionat un apartament în suprafaţă de 80 de metri pătraţi, dobândit în anul 2008, prin vânzare-cumpărare, al cărui proprietar este. La capitolul „bunuri mobile“, Mihai Orzan a trecut un autoturism Peugeot 207, an de fabricaţie 2010, dobândit prin cumpărare. La capitolul „datorii“, consilierul DJST Constanţa a declarat o „ipotecă UniCredit Ţiriac Bank“, în valoare de 28.700 de euro, contractată în anul 2008 şi scadentă în anul 2038. La „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat“, Mihai Orzan a menţionat venituri din salarii, venituri din activităţi independente şi venituri din alte surse. La prima categorie se înscrie venitul anual încasat de 21.948 de lei (salariu de la DJST Constanţa), iar la „venituri din activităţi independente“ este trecută suma de 154.907 lei (venit anual încasat pentru prestări servicii PFA). Mihai Orzan a mai obţinut venituri de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa (venit anual încasat - 5.412 lei, ca profesor / plata cu ora).

În declaraţia de interese, depusă tot pe 30 mai 2015, oficialul DJST Constanţa a declarat calitatea de membru în Fundaţia Sportin.
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului DJST Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii