Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea preşedintelui Judecătoriei Tulcea, Veronica Ioniţă (documente)

ro

12 May, 2016 00:00 3529 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa. Astăzi, vorbim despre preşedintele Judecătoriei Tulcea, magistratul Veronica Ioniţă.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Veronica Ioniţă deţine o cotă parte dintr-un apartament de 54 mp, situat în Tulcea, dobândit în anul 1983, prin moştenire, şi un apartament al cărui titular este soţul, de 57 mp, dobândit în anul 1990, prin cumpărare, tot în Tulcea. La capitolul „Datorii“, preşedintele Judecătoriei Tulcea menţionează un credit la BCR, de 40.000 (nu se precizează moneda), contractat în anul 2006, scadent în anul 2016. Totodată, aceasta mai are un credit la Garanti Bank, de 30.000 (nu se precizează moneda), contractat în anul 2013, scadent în anul 2016.
 
În ceea ce priveşte veniturile, magistratul menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat de la Tribunalul Tulcea 67.103 lei.
 
Potrivit propriilor consemnări, preşedintele Judecătoriei Tulcea, Veronica Ioniţă, nu declară interese.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral cele două declaraţii ale preşedintelui Judecătoriei Tulcea, Veronica Ioniţă.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii