Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea imobiliară a unui consilier municipal PSD a stagnat Timur Ibram şi-a amintit de un cont curent?! (document)

ro

19 Jan, 2016 00:00 2504 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie 2015, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşadar, continuăm să vă prezentăm averile agonisite de consilierii municipali constănţeni. Astăzi, veţi afla dacă avuţia consilierului PSD Timur Ibram a evoluat sau a regresat în perioada iunie 2014 - iunie 2015. Potrivit declaraţiilor de avere postate pe site-ul oficial al Primăriei Constanţa, în intervalul menţionat anterior, avuţia alesului local - ce deţine funcţia de şef Serviciu în cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa - nu a cunoscut nicio modificare. Astfel, Timur Ibram a rămas cu terenul intravilan din Capidava, comuna Topalu, cu un apartament şi cu o casă în municipiul Constanţa, dar şi cu bijuterii de familie estimate la 5.000 de euro.

Modificări în plan financiar

Nu la aceeaşi concluzie am ajuns analizând aspectele legate de partea financiară. Dacă în declaraţia de avere datată 12 iunie 2014, la capitolul „Conturi şi depozite bancare“ nu figura nimic, în documentul datat 11 iunie 2015, consilierul Ibram a confirmat în scris că deţine un cont curent în care a strâns 23.000 de lei. Nimic ieşit din comun. Doar o singură problemă în acest caz: contul respectiv a fost deschis în anul 2006, iar în declaraţia de avere din vara 2014 nu figurează!?
 
În privinţa veniturilor familiei Ibram, am constatat că acestea s-au diminuat cu 500 de lei. Concret, în anul fiscal 2013, sumele încasate totalizau 50.300 de lei, iar un an mai târziu, 49.800 de lei.

„Interesele“… au rămas aceleaşi

Potrivit declaraţiilor de interese aferente anilor 2013 şi 2014, consilierul municipal Timur Ibram şi-a păstrat „zonele“ de influenţă. Acesta este membru în Consiliul de Administraţie al SC Clean Control YTC SRL - cu menţiunea că în 2014 era răsplătit cu 7.000 de lei, iar în 2015 a primit doar 4.800 de lei pentru munca prestată. Ibram a rămas vicepreşedinte al Federaţiei Sindicatelor ATU Transloc Bucureşti, însă, dacă în 2014 era preşedinte interimar al filialei BNS Constanţa, un an mai târziu a renunţat la funcţie şi s-a limitat doar la statutul de membru al Sindicatului Liber Transport în Comun Constanţa.
 
Pe plan politic, Timur Ibram a activat ca membru în Consiliul Municipal şi în Consiliul Judeţean al PSD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii