Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră Răzvan Roman, consilier, are un credit bancar scadent în anul 2023 (documente)

ro

04 May, 2018 00:00 3868 Marime text
În declaraţia de avere aferentă anului 2017 (completată în 2018), Răzvan Roman, consilier la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, a menţionat că nu deţine terenuri, clădiri şi nici autoturisme, declarând în schimb un credit bancar în valoare de 20.000 de euro, contractat în anul 2007 la Piraeus Bank şi scadent în 2023.
 
La capitolul „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“ (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare), Răzvan Roman a trecut suma de 33.600 de lei, primită de el ca angajat la CNCIR SA.
 
Consilierul ACROPO nu a declarat interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Răzvan Roman.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii