Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră Gabriela Radu deţine un teren intravilan şi două apartamente (documente)

ro

30 Apr, 2018 00:00 2803 Marime text
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna decembrie 2017, Gabriela Radu, director de cabinet în Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), deţine un teren intravilan de 844 de mp, dobândit în anul 2005, situat în judeţul Argeş.
 
La acesta se adaugă două apartamente: unul de 55 mp, cumpărat în anul 1992, şi unul de 58 mp, cumpărat în 1998. Ambele apartamente sunt situate în Bucureşti. Gabriela Radu conduce un automobil Mazda, fabricat în anul 2001. Acesta nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În conturi, Gabriela Radu, director de cabinet în Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, deţine 8.500 de dolari şi 315.100 de lei. În anul fiscal 2016, Gabriela Radu a câştigat suma de 44.000 de lei de la SC Tracon TC SRL şi 38.900 de lei de la Casa de Pensii, iar soţul său - 16.800 de lei de la Casa de Pensii. Din declaraţia de interese, aflăm că Gabriela Radu este asociată la SC Rocar SA, unde deţine 9.429 de acţiuni.
 
Potrivit HG nr. 688/2017, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră se organizează şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului şi exercită atribuţiile prevăzute de Legea nr. 165/2016 privind siguranţa operaţiunilor petroliere offshore, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Sediul principal al ACROPO este în Constanţa, iar cel secundar în municipiul Bucureşti. Conducerea ACROPO este asigurată de un preşedinte cu rang de secretar de stat şi de doi vicepreşedinţi cu rang de subsecretar de stat, numiţi pe o perioadă de cinci ani şi eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Gabrielei Radu, director de cabinet în Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii