Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ales municipal, la primul mandat Modificări în averea consilierului Denis Ali (document)

ro

14 Dec, 2015 00:00 3967 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Declaraţia de avere din vara anului 2014 a consilierului PSD Denis Ali ne confirmă că îi plac maşinile, două modele fiind „parcate“ la el în garaj: un Ford Mondeo din 2004 şi un Audi Q7 din 2008. La fix un an de atunci, Fordul şi-a păstrat locul, dar Audi-ul a fost înlocuit cu un Mercedes Vito, cu an de fabricaţie 2011.
 
Dacă în documentul din iunie 2014 consilierul municipal declara că a vândut un teren cu 85.000 de euro, în cea mai recentă declaraţie de avere, postată pe site-ul Primăriei Constanţa, a menţionat faptul că a vândut un apartament cu 94.500 de euro. Altfel spus, la Denis Ali este anul şi vânzarea! Activele financiare au rămas constante: un cont curent cu aceeaşi sumă (15.000 de euro) şi la aceeaşi unitate bancară.
 
În schimb, la capitolul venituri, alesul municipal poate fi încrezător. Dacă în declaraţia de avere figura cu venituri însumând 25.809 lei, documentul din acest an confirmă o creştere, nu foarte mare, sumele obţinute ajungând la 29.092 de lei.
 
De asemenea, constanţă se remarcă şi în conţinutul declaraţiilor sale de interes postate în iunie 2014, respectiv în iunie 2015. Astfel, consilierul municipal social-democrat Denis Ali a rămas doar simplu membru PSD şi continuă să deţină funcţia de administrator şi de asociat (cu Filis Ali) al firmei DEN - FIL Brothers SRL din Constanţa. Activitatea societăţii vizează „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii