Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Ionuţ Nedelcu, comandant adjunct de aviaţie, deţine un autoturism (documente)

ro

12 Mar, 2018 00:00 2331 Marime text
Potrivit declaraţiei de avere publicate în luna iunie 2017, Ionuţ Nedelcu, comandant adjunct de aviaţie în cadrul Societăţii Naţionale Aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu, deţine un autoturism Volkswagen, fabricat în 2001.
 
La categoria „Venituri“, Ionuţ Nedelcu a declarat salariul obţinut de la SN Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa, de 57.867 de lei.
 
În comparaţie cu declaraţia de avere publicată în 2017, în documentul completat în 2016 diferenţe apar doar la categoriile Datorii şi Venituri. Astfel, la prima rubrică este menţionat un credit contractat în 2014 şi scadent în 2019, în valoare de 33.700 de lei.
 
La categoria destinată veniturilor, Ionuţ Nedelcu a menţionat salariul de 55.934 de lei, obţinut de la SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa. În documentul completat în 2016 este menţionat şi autoturismul fabricat în 2001.
 
Ionuţ Nedelcu nu declară interese în declaraţiile aferente completate în 2017 şi 2016.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ionuţ Nedelcu, comandant adjunct de aviaţie în cadrul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii