Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut realizator TV și interpret de muzică populară s-a stins din viață

ro

30 Sep, 2021 21:52 2318 Marime text
Gheorghe Palcu, realizator la Radio România și TVR, interpret de muzică populară, s-a stins din viață marți, 28 septembrie 2021.

„Ce poti spune cand ti-a plecat spre ceruri tatal? Orice cuvinte sunt de prisos in fata uriasei dureri ce ma incearca. Ai plecat prea devreme dintre noi, dar stiu ca macar acum sufletul tau e linistit si ne vegheaza de undeva de sus, alaturi de toti cei dragi noua care au plecat la vremea lor. Odihneste-te in pace ! Noi, cei ce am ramas te vom iubi mereu !7 - a transmis pe Facebook fiul lui Gheorghe Palcu. 


Gheorghe Palcu va fi condus mâine pe ultimul drum. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook de fiul cunoscutului artist. 

„Toti cei ce l-au cunoscut si iubit pe tatal meu Gheorghe Palcu ii pot aduce un omagiu incepand de azi la Capela Bisericii Sfanta Ana din Cimitirul Belu Greco-Catolic. Inmormantarea va avea loc vineri 01.10.2021 la ora 12:00. Dumnezeu sa il odihneasca !“ - a transmis Andrei Palcu pe Facebook. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii