Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul românesc în doliu. Un cunoscut sportiv s-a stins din viață răpus de o boală necruțătoare

ro

16 Sep, 2018 18:12 2185 Marime text
Cunoscutul alergător Robert Cadar murit la 40 de ani, după ce în ultimii ani a suferit de o formă extrem de rară și de chinuitoare de cancer. Anunţul a fost făcut de soţia sa, care a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook, transmite Digi24.ro.
 

„Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer... a luat cu el inima mea și știu că toată lumea l-a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toți,... mie mi-a fost cel mai grozav iubit, soț și prieten... Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a încheiat așa cum îl știți voi toți... Te iubesc, îngerul meu!”, a scris soția pe profilul de Facebook al lui Robert.

 
Robert a luptat aproape doi ani cu o formă rară de cancer, însă aproape zi de zi a alergat şi în această perioadă și continua să mobilizeze oamenii pentru a-i ajuta pe alții.
 
În ultima perioadă fusese internat la o clinică din Manchester.
 
La începutul acestui an, cazul lui Robert a ajuns în atenția Avocatului Poporului, care s-a sesizat din oficiu, după ce acestuia i s-a refuzat decontarea tratamentului efectuat în Franța.
 
Sursa foto: Facebook/Robert Cadar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii