Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soarta deputatului Rizea va fi decisă dimineață de colegii de la Cameră

ro

02 Mar, 2016 22:19 1570 Marime text
Cererea procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru încuviințarea reținerii și a arestării preventive a deputatului Cristian Rizea, pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor, a ajuns la Camera Deputaților, Biroul Permanent urmând să se reunească mâine dimineață pentru a stabili calendarul analizei documentelor.
 
"În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul-șef (...) a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cererea și referatul întocmit în cauză, în vederea sesizării ministrului Justiției pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea reținerii și a arestării preventive a deputatului Rizea Cristian", se arată într-un comunicat al DNA.
 
Potrivit procurorilor anticorupție, Rizea este cercetat pentru trafic de influență, spălarea banilor în formă continuată (două acte materiale) și influențarea declarațiilor (două fapte). Deputatul mai este acuzat că a încercat să influențeze doi martori din dosarul în care era cercetat de procurorii anticorupție.





Sursa foto: obiectivbr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii