Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stins din viață un fost șef al poliției din Constanța. Activitatea sa profesională a fost legată și de județul Tulcea

ro

15 Oct, 2021 17:22 5919 Marime text
  • Ieri, 14 octobrie, a plecat dintre noi col. r. Șurcă Ion, fost ofițer de poliție și profesionist desăvârșit.

Anunțul a fost făcut de Constantin Dancu, fost comandant al IPJ Constanța.

Încadrat în anul 1965, după 21 ani de activitate în cadrul Poliției Circulație Tulcea, în anul 1986 a fost numit șef al Serviciului Circulație Constanța, funcție pe care a deținut-o până în anul 1993.

S-a pensionat în anul 1996, din funcția de șef al Serviciului Ordine Publică.

Îmi exprim regretul pentru pierderea mult prea timpurie a unui coleg și sef deosebit, un profesionist pe care am avut marea șansă de a-l cunoaște la începuturile carierei mele. Dumnezeu să-l odihnească!, a mai transmis Constantin Dancu.



Viața sa profesională a fost legată de județele Constanța și Tulcea.
 

În această dimineață, 14 octombrie 2021, s-a stins din viață, după o scurtă, dar cruntă și neiertătoare boală și suferință, colonel Șurcă Ion, a cărui viață și activitate profesională a fost legată de județele Constanța și Tulcea. Suflet nobil și prieten desăvârșit, lasă în urmă tristețe și regrete în inimile celor care l-au cunoscut și iubit!. Drum lin cătri îngeri și Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe sincere familiei, se arată într-o postare pe Facebook.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii