Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în televiziune. Un celebru chef, cunoscut pentru emisiunile sale, a fost găsit decedat într-o cameră de hotel. Ce s-a întâmplat

ro

08 Jun, 2018 15:11 1946 Marime text
Celebrul chef Anthony Bourdain, devenit celebru pentru emisiunile sale de televiziune a murit.  Bourdain avea 61 de ani. CNN a confirmat moartea lui Bourdain vineri și a anunțat că acesta s-a sinucis. Bourdain a filmat și în România un episod, informează Antena3.ro. .
 

„Cu uriașă tristețe putem confirma moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain,“ a anunțat CNN, într-o declarație vineri dimineață. „Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil ".

 
Bourdain se afla în Franța, lucra la un episod al seriei sale premiate CNN "Parts Unknown". Prietenul său apropiat, Eric Ripert, bucătarul francez, a descoperit că Bourdain nu răspundea în camera lui de hotel vineri dimineață.

Sursa:  Antena3.ro. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii