Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Techirghiol A încetat din viață unul dintre cei care a dus renumele orașului pe foarte multe scene

ro

11 Sep, 2020 09:26 6450 Marime text
  • Doliu în orașul Techirghiol, județul Constanța.
 
A încetat din viață Viorel Groza, fost dansator, care a activat în cadrul Ansamblului de dansuri Populare și a dus renumele orașului Techirghiol pe foarte multe scene.

Viorel Groza, este cel care în tinerețe a fost cel mai bun dansator. A făcut parte din Ansamblu de dansuri Populare și a dus renumele orașului Techirghiol pe foarte multe scene. Condoleanțe pentru familie, dumnezeu să-l odihnească! Un om de o desebită valoare. Din  păcate, o boală necruțătoare l-a luat dintre noi.  Un exemplu demn de urmat. Toată lumea din oraș îl cunoștea.

A fost angajat al  Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol. A fost o persoană foarte cunoscută, motiv pentru care și oamenii adreseaza mesaje de condoleanțe, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța, primarul orașului Techirghiol , Soceanu Iulian Constantin.

A lăsat în urmă o familie îndurerată iar mesajele de condoleanțe din parte prietenilor si cunoscuților nu contenesc pe Facebook:


Drum lin spre îngeri! Dumnezeu sa te primească în ceruri, condoleanțe familiei!, Regrete eterne incredibil ce repede te a răpit Dumnezeu sa te ierte, Sincere condoleante familiei. Dzeu sa te odihneasca in pace vecine, sunt doar o parte din mesajele celor care l-au cunoscut și l au iubit pe Viorel Groza. 

Fiul fostului dansator, cuprins de durere a postat un mesaj pe pagina sa de socializare:
 

Dragul nostru Tatan Groza Viorel ,

Astazi ai ales sa pleci intr-o lume mai buna. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca am atatea amintiri placute din copilarie. Copilaria mea a fost frumoasa si datorita tie si lui Mamam, Vasilica Groza.

Viata a facut ca acum cativa ani sa ne reintalnim si sa fim iarasi impreuna. Se pare ca nimic nu este intamplator.

Am ales sa pun o poza vesela cu noi pentru ca mie imi place sa fim veseli mereu si tu stii asta. In ultimele tale zile am incercat mereu sa te fac sa razi...doar asta ma defineste cel mai bine. Te rog sa nu uiti ce am vorbit si sa ai grija mereu de cei ramasi aici.

Te iubim mult si o sa ne fie dor de tine. Imi pare rau ca nu am putut face mai multe pentru tine.

Dumnezeu Sa Te Ierte si cu Dreptii sa te odihneasca. Amin!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii