Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea sportului din România. Un cunoscut comentator sportiv s-a stins din viață. A fost căsătorit cu o vedetă TV

ro

20 Jul, 2018 09:30 2139 Marime text
Comentatorul sportiv, Marius Ancuța, cunoscut în special prin meciurile de snooker pe care le-a comentat în cariera sa s-a stins din viață.

Acesta este fostul soț al vedetei TV RAluca Moianu. Marius Ancuța avea doar 50 de ani. 

Vestea dispariției lui Marius Ancuța a fost dată de colegii de la Eurosport pe Facebook. 

”Dragi prieteni,
 
În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.
 
Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.
 
Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.
 
Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! - Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România
 
Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea celui care ne-a făcut să îndrăgim un sport așa cum nu vom mai putea vreodată. Îți mulțumim, ție „Mare Amator” pentru tot! Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente grele” - este mesajul transmis de Eurosport pe contul de Facebook. 

Sursa foto: Facebook/Eurosport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii