Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în învăţământul din Constanţa. O cunoscută profesoară de istorie s-a stins din viaţă

ro

19 Aug, 2021 16:59 6305 Marime text
  • Cornelia Levonian a fost profesor de istorie la Colegiul Energetic Constnaţa în perioada 1990 - 2007. 

Este doliu în învăţământul din judeţul Constanţa. O cunoscută profesoară de istorie s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de rudele îndurerate. 

„Cu nespusă durere în suflet, familia anunţă trecerea în nefiinţă a Corneliei Levonian, profesor de istorie care a format feneraţii de elevi, intelectuali de marcă, un Om dedicat profesiei şi familiei, un model de dragoste părintească, bunătate şi generozitate. Te vom purta mereu în suflet şi în gând. Odihneşte-te în pace, îngerul nostru drag! Liviu şi Raluca“ - este mesajul transmis de familia profesoarei de istorie. 


Slujba de înmormântare a avut loc astăzi de la ora 10.30 la biserica Sf Gheorghe din Constanţa

Potrivit datelor furnizate de Revista Atitudini din mai 2016, Cornelia Levonian a fost profesor de istorie la Colegiul Energetic Constnaţa în perioada 1990 - 2007. 

În anul 2016 în cadrul evenimentului organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța - Generația de ieri un exemplu pentru generația de astăzi, a avut loc premierea a 54 de profesori de istorie pensionari pentru cariera dedicată performaței în educație, printre care şi Cornelia Levonian de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari,

Citeşte şi: 

LIVE TEXT Eveniment organizat de ISJ ConstanțaGenerația de ieri un exemplu pentru generația de astăzi. Premii pentru cariera la catedra de istorie(galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii