Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în învățământul constănțean! Un îndrăgit profesor s-a stins din viață

ro

21 Sep, 2021 13:56 3358 Marime text

  • A murit profesorul Constantin Gâdei, profesor al Colegiului Tehnic „Tomis”.
Profesorul Constantin Gâdei (Luș, pentru prieteni) a murit ieri, 20 septembrie. 

Regretăm nespus, trecerea în neființă a  prietenului  nostru drag, profesor Lus Gâdei, au transmis Lucica Zamfirescu, Antonia, Irinel , Camelia și Vali Ciovica  de la Colegiul Tehnic „Tomis“ din Constanţa. 

Prof. Lucica Zamfirescu, fost director al Colegiului Tehnic „Tomis”, regretă trecerea în neființă a lui Constantin Gâdei. 

Profesor Constantin Gâdei. O minte strălucită, o imaginație de admirat, un om și un profesor de excepție. Vei rămâne mereu in sufletul meu... rămas bun, transmite Prof Smaranda Soră.

Gâdei a urmat cursurile Facultății de Limbă și literatură franceză pe care a terminat-o în anul 1968, primind repartiție guvernamentală la Centrul Școlar Profesional și Tehnic, actualul Colegiul Tehnic „Tomis”.

După satisfacerea stagiului militar a trecut la catedra liceului ca profesor de limba franceză, aducându-și soția și fiul alături de el, întregindu-și  familia.

În anul 1975 a fost avansat ca inspector școlar de limba franceză la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 

Datorită calităților deosebite ca profesor și dascăl, având cunoștințe vaste și metode de lucru cu elevii și profesorii, în anul 1975 a fost avansat ca inspector școlar de limba franceză la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 

Corpul neînsuflețit este depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanța, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 22 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii