Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biserica ortodoxă în doliu. Un cunoscut preot din Tulcea s-a stins din viaţă. A fost şi profesor la Seminarul Teologic din Tulcea

ro

01 Mar, 2018 07:53 4570 Marime text
Miercuri, 28 februarie 2018, a trecut la Domnul preotul profesor Vasile Neculai din Tulcea. Potrivit Tomisul Ortodox, slujba înmormântării va avea loc sâmbătă, 3 martie 2018, la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Tulcea. Părintele Vasile Neculai s-a născut pe 13.07.1953 și a fost absolvent al Seminarului Teologic din Buzău și al Facultății de Teologie din București.
 
Fost profesor de limba greacă la Seminarul Teologic din Tulcea, părintele Vasile este regretat de foștii elevi, care au postat pe pagina de facebook a seminarului următorul mesaj:
 

„Preacucernicul Părinte Vasile NECULAI, profesor la Seminarul Teologic între anii 1992-1997; 2000-2003, a trecut la Domnul în ziua de prăznuire a Sfântului Ioan Casian pe care l-a cinstit și slujit! Pentru școala noastră și întreaga eparhie, pierderea fizică a părintelui Vasile reprezintă un moment de profundă durere, prilej prin care rememorăm întreaga activitate clericală și didactică pe care ne-a împărtășit-o. Îi încredințăm părintelui toată prețuirea, recunoștința și veșnică amintire. Serviciul religios va avea loc sâmbătă în Biserica “Sfântul Gheorghe” (cu ceas) prin oficierea Sfintei Liturghii și a slujbei Înmormântării”.

  Sursa foto: Tomisul Ortodox
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii