Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decese Constanţa 5 septembrie 2017

ro

05 Sep, 2017 10:37 2689 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa transmite condoleanţe şi este alături de doamna Aurelia Lăpuşan greu încercată de trecerea în neființă a mamei sale, Maria Voineagu. Sperăm să aibă puterea de a trece peste aceste momente dificile şi de mare încărcătură emoţională. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la Casa Albastra. Slujba de înmormântare va avea loc marți, la ora 13.30, la Biserica "Sfanta Cuvioasă Parascheva", iar înhumarea la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească în pace!
Profund îndureraţi, anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame, bunică şi străbunică, Maria Voineagu, draga de ea. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, înhumarea, azi, ora 13.30, la Cimitirul Central. Familia.

Suntem alături de colegul nostru Voineagu Ionel şi îi transmitem sincere condoleanţe pentru trecerea în eternitate a mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Cuget Liber.

Fraţii şi nepoţii suntem alături de bunul nostru frate Vîlcu Ionel, la pierderea, într-un tragic accident, a unicului lor fiu, Bogdănel. Odihnă în pace la ceruri!                
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii