Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 aprilie 2013

ro

25 Apr, 2013 11:38 2114 Marime text
Noi, cei aproape 30 de copii, nurori, gineri, nepoţi şi strănepoţi ai Mariei Dumitraşcu din satul Nisipari îi anunţăm decesul pe 24 aprilie 2013. Se întoarce în pământul din care a venit acum 91 de ani. Liniştită şi împăcată cu lumea asta şi cu cea de după. Doamne, ne rugăm Ţie s-o ai şi de acum încolo în grija ta!

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer lăsând în urmă multă durere şi un gol imens. Ne luăm adio de la cea care a fost soţie şi mamă iubitoare, arh. Doina-Mariana Poenaru. Corpul neînsufleţit e depus la Casa Albastră, iar slujba de înmormântare va avea loc astăzi, ora 13.30, la Capela Militară. Soţul şi copiii Ozana şi Lucian.

Colectivul Clinicii de Oftalmologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Constanţa este alături de dr. Ozana Poenaru în aceste momente de mare durere sufletească, acum când bunul Dumnezeu a chemat-o la ceruri pe mult iubita sa mamă, arhitect Doina Mariana Poenaru. Sincere condoleanţe!

În satul Nisipari, judeţul Constanţa, pe 24 aprilie, a încetat din viaţă Maria Dumitraşcu. Ca soţie a lui Dumitru Dumitraşcu, a adus pe lume copii, i-a crescut şi i-a ferit de rele. O viaţă de greutăţi, lipsuri, muncă şi puţine bucurii. Dumnezeu a ţinut-o aici 91 de ani. Şi-a împlinit rostul pe lumea aceasta. Pleacă împăcată, înconjurată de noi, copiii ei, ginerii, nurorile, nepoţii şi strănepoţii. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familiile Dumitraşcu şi Gheorghe.

După o scurtă, dar grea suferinţă, s-a stins din viaţă, mergând alături de iubiţii săi părinţi, dragul nostru văr, Laurenţiu Stoichiţă. Îl vom păstra mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să-l ierte pentru greşelile sale! Cornel, Camelia şi Lucica Stoichiţă.

Familiile Mitulescu şi Dobre sunt alături de Leonte Dumitru în aceste momente de grea încercare prin care trece la decesul surorii, Florescu Rodica. Sincere condoleanţe!

Familia Florescu George, cu lacrimi în ochi, anunţă decesul după o grea suferinţă a celei care a fost soţie, mamă şi bunică, Florescu Rodica, ce a plecat la Ceruri. Corpul defunctei este depus la Casa Niculescu. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 12.00. Soţul, fiica, ginerele şi nepotul.

Cu adâncă durere în suflet, familia Titi Chirnogeanu este alături de familia fratelui, pentru pierderea fiului său, Adrian Chirnogeanu. Cortegiul funerar va pleca astăzi, ora 12.00, din strada Dumbrava Roşie nr. 51. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Leonte Dumitru deplânge cu regret decesul surorii, Florescu Rodica. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii