Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri, 22 octombrie 2015

ro

22 Oct, 2015 10:35 2058 Marime text
Familia anunţă cu adâncă durere dispariţia dragului nostru Coti (Constantin) Anghel, născut la 31 octombrie 1940, doctor în Matematică, referent în Statistică la BMW, fost cadrul didactic la universităţile din Bucureşti, Hagen şi Regensburg. Îl vom iubi mereu şi ne vom aminti cu drag de toate clipele minunate petrecute împreună. Dumnezeu să-l odihnească în pace printre cei drepţi!
 
Cu imensă durere în suflet, Lenuţa soţie, Ionuţ fiu, fraţii şi surorile anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost prof. univ. dr. Nicolae Costea, un om extraordinar din toate punctele de vedere. Munca şi corectitudinea l-au însoţit toată viaţa. A educat generaţii întregi, de-a lungul activităţii. Este depus la Cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Calin Popa 08 Jan, 2016 01:21 Sunt un fost student al Domnului Anghel. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! As dori sa o contactez pe Doamna Anghel. Daca cineva citeste acest mesaj si stie numarul dumneaei de telefon sau email as aprecia daca m-ar putea contacta. calin_popa@hotmail.com