Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 22 noiembrie 2014

ro

22 Nov, 2014 08:27 2185 Marime text
Familia Mergiani Dumitru si Constantin nepoţi, suntem alături de Zoia, George şi Cristi în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a scumpei şi distinsei noastre mătuşi Paris Sultana (Teta Tancea), Nu te vom uita niciodata!
 
Familia Caraiani Zoia (fiică), George (ginere) şi Cristi (nepot) anunţă cu adâncă durere în suflet trecerea în nefiinţă a scumpei lor mama, soacră şi bunică Paris Sultana (Tancea). Corpul neînsufleţit este depus la Casa Mortuară Niculescu. Înmormântarea va avea loc duminică, 23.11.2014, la ora 13.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu durere în suflet, soţia Rodica, copiii Marius şi Claudiţa şi părinţii aduc un ultim omagiu celui de a fost Dumitru Albu (Kent). Dumnezeu să-l odihnească!
 
Îndurerată, familia anunţă prietenii şi colegii de la Institutul de Fizică Atomică Măgurele, trecerea în nefiinţă a ing. Şerban Teodor. Îi vom păstra pioasă amintire şi recunoştinţă pentru faptele lui bune!
 
Suntem alături de doamna ec. Zoia Caraiani în aceste momente triste prilejuite de încetarea din viaţă a dragei ei mame. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din şantierul naval Constanţa.
 
Colectivul Departamentului Resurse Umane din cadrul şantierului naval Constanţa este alături de colega lor Zoia Caraiani în dureroasa pierdere a mamei şi îi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii