Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 21 noiembrie 2013

ro

21 Nov, 2013 10:53 2207 Marime text
Colegii şi prietenii anunţă cu nemărginită durere încetarea din viaţă a celui ce a fost şeful serviciului PIR la TCIND, Mihăilă Luca. Corpul neînsufleţit este depus la camera Casa Albastră – Cimitirul Central. Înmormântarea va avea loc vineri, ora 12.00. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!

Familia Ion - cumnaţi şi familiile Bucăţică sunt alături de familia Jitaru la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Jitaru Constantin. Sincere condoleanţe! Nu te vom uita niciodată!

Familiile Şerbănescu, Gumeni şi Isvoranu anunţă cu mare durere încetarea din viaţă a iubitei noastre Şerbănescu Lenuţa, cea mai bună mamă, soacră şi bunică din lume. Mama noastră a fost şi va rămâne pentru noi specială. Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea are loc astăzi, ora 13.30, Cimitirul Central Constanţa. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră.

Azi, inima dragei noastre Buna a încetat să mai bată, după o lungă suferinţă. Suntem alături de familia îndurerată şi aducem un pios omagiu regretatei noastre vecine, doamna Şerbănescu, un suflet şi caracter deosebit, care ne va rămâne veşnic în inimi. Triste flori pe al său mormânt. Fam. Călugăru.

Familia Arfir Sandu Lucian este alături de doamna Jitaru Mioara şi de familia Munteanu Vasile şi îşi exprimă condoleanţele pentru trecerea în eternitate a soţului şi cumnatului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii