Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:01 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 20 iunie 2017

ro

20 Jun, 2017 13:05 2581 Marime text
Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa deplânge trecerea în nefiinţă a reputatului prof. VASILE CALENICI, sub a cărui îndrumare s-au instruit zeci de generaţii de elevi. Ne exprimăm cele mai profunde regrete şi condoleanţe întregii familii!
 
S-a stins fulgerător, VASILE CALENICI, profesor cu înalte calităţi morale şi intelectuale, care a slujit cu devotament, timp de 43 de ani, şcoala românească, un soţ de excepţie, un tată iubitor. Nu te vom uita niciodată! Te vom păstra în inimile noastre! Slujba religioasă va avea loc miercuri, 21 iunie 2017, la ora 13.00, la Biserica Sf. Cuvioasă Parascheva, iar înhumarea, la Cimitirul Central Constanţa. Soţia, fiii, nepoţii şi nurorile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Anunţăm şi deplângem încetarea din viaţă a prietenului de familie, ing. GABOR DRAGOŞ, conducător şi animator al lucrărilor de construcţie la Centrala Nucleară Cernavodă. Înmormântarea a fost duminică, 18.06.2017. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei! Mereu alături de ea, Martin Nicolae.
 
Întreg colectivul grupului de firme Conpress, suntem alături de colega noastră Maria Turcu, în greaua pierdere pricinuită de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ti-a placut articolul?

Comentarii