Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 20 ianuarie 2014

ro

20 Jan, 2014 10:49 2253 Marime text
Cu adâncă durere în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a lui Gheorghe Darie, cel care ne-a fost soţ şi tată iubitor, exemplu de hărnicie şi dăruire pentru familie. Soţia Emilia, împreună cu cei patru fii, Constantin, Cristian, Valentin şi Paul, îi vom păstra amintirea veşnică. Trupul neînsufleţit va fi depus la Capela Bisericii Sf. Dumitru” de pe bulevardul Mamaia. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la Biserica Sf. Dumitru, la ora 12.00, iar înhumarea la Cimitirul Central, la ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de cei buni şi drepţi!

Familia Ene Laurenţiu şi Chirondojan Dan anunţă cu durere încetarea din viaţă a celui care a fost cel mai drag tată, socru şi bunic, Marin Ene. Înhumarea va avea loc la data de 21 ianuarie, ora 11.00, la Cimitirul Municipal Constanţa, str. Baba Novac nr. 124.

Familia Lazăr Ionuţ şi Popa Celia sunt alături de familia Ene în aceste momente grele, la încetarea din viaţă a celui ce a fost Marin Ene. Dumnezeu să-l odihnească!

Soţia Ene Elena, cu nespusă durere, anunţă încetarea din viaţă a scumpului şi iubitului ei soţ, Marin Ene. Dumnezeu să-l odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii