Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri, 17 ianuarie 2017

ro

17 Jan, 2017 10:21 1827 Marime text

Am primit cu profundă tristeţe vestea mutării la cele veşnice a celui ce a fost omul, profesorul şi liberalul, VICTOR RĂDULESCU.
Constanţa pierde un om de calitate, un dascăl serios şi dedicat meseriei, dar şi un politician de caracter, reprezentativ pentru valorile liberale.
Transmit sincere şi profunde condoleanţe familiei îndoliate! Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i odihnească în rândurile drepţilor.
Decebal FĂGĂDĂU
Primarul municipiului Constanţa
 
Moartea este un mister, nimeni nu ştie când vine şi asupra cui. Moartea este dată şi nu iartă pe nimeni. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Cu regret, familia Tescu, în amintirea celui ce a fost un om cu totul deosebit, VICTOR RĂDULESCU, director al Colegiului Naţional de Artă „Regina Maria“, Constanţa
 
Personalul didactic şi auxiliar, elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ anunţă, cu sufletul împovărat de suferinţă, trecerea în nefiinţă a fostului director adjunct al colegiului, domnul VICTOR RĂDULESCU.
Personalitatea remarcabilă a învăţământului constănţean, figură emblematică pentru destinele celor care au trecut pragul şcolii noastre, domnul profesor va rămâne în inimile noastre ca un om deosebit. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate!
 
Cu adânc regret, familiile Magiru, Zaulet şi Nedelcu anunţă trecerea la cele veşnice a celei ce a fost mamă, bunică şi străbunică, VIORICA LEONTE. Trupul neînsufleţit este depus la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului (din spatele magazinului Tomis). Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 11.30, la Cimitirul Central. Odihneşte-te în pace, suflet blând!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii