Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16-17 martie 2013

ro

18 Mar, 2013 11:14 1992 Marime text
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Ne luăm rămas bun de la scumpa noastră soţie şi mamă, Dumitrescu Egnosia (Bebeca). Dumnezeu să te odihnească în pace! Soţul Traian şi fiul Ionel Dumitrescu.


A trecut în nefiinţă mătuşa noastră bună şi dragă, Dumitrescu Egnosia (Bebeca), lăsând în inimile noastre multă durere şi regrete. Nu te vom uita niciodată! Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Iasonidis.


Suntem alături de Traian şi Ionel Dumitrescu la marea durere pricinuită de pierderea soţiei şi a mamei dragi, Dumitrescu Egnosia (Bebeca). Sincere condoleanţe! Familia Antoniadis.


Un gând de alinare pentru familia celei care a fost Dumitrescu Egnosia (Bebeca) acum în aceste momente grele pricinuite de dispariţia acesteia. Sincere condoleanţe! Familia Theodoru.


Familia Iasanidis anunţă cu mare durere în suflet trecerea în nefiinţă a celei care a fost Dumitrescu Egnosia (Bebeca), soţie şi mamă devotată, şi este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o odihnească în pace!


Deplângem încetarea din viaţă a celei care a fost Dumitrescu Egnosia (Bebeca), suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să o ierte! Familia Selesis Petro.


Familia Muşat este alături de familia celei care a fost Dumitrescu Egnosia (Bebeca) şi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!


A plecat dintre noi distinsul viceamiral (rtg.) Constantin Iordache, om deosebit şi cadru proeminent al Marinei Militare Române. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate! Regrete eterne! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia contraamiral de flotilă (rtg.) ing. Titu Nicolescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii