Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 martie 2013

ro

15 Mar, 2013 09:42 2324 Marime text
Cu durere în suflete, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie după o grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc în data de 16.03.2013, ora 10.00, la Cimitirul Central, iar slujba religioasă la biserica din Km 5. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Soţia şi copiii.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie şi suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanţe! Familia Colţeanu.

Acum, în aceste momente grele pricinuite de încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie, suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Comăniţă.

Un suflet blând şi drag s-a dus în împărăţia Domnului, departe de noi, dar mai aproape de El, lăsând în urmă lacrimi şi suferinţă. Cuvintele nu au sens în exprimarea durerii ce ne-a cuprins acum, la despărţirea de bunul nostru soţ şi tată, Zaharia Costica Geani. Pentru dragostea şi înţelepciunea ta, vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul! Nu te vom uita niciodată! Soţia Ramona şi copiii.

Sunt oameni care dacă părăsesc aceasta lume, continuă să trăiască la fel de intens în inimile celor care l-au cunoscut. Aşa a fost şi Zaharia Costica Geani, pe care destinul l-a luat prea repede dintre noi, la numai 38 de ani. Prietenii transmit condoleanţe familiei îndoliate!

Clubul Sportiv Farul Constanţa este alături de familia celui ce a fost Mihai Oprea, om de sport mereu alături de clubul nostru şi fost membru în biroul secţiei de rugby. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!

Familia finilor Garabet Hacic, Clemenţa şi Adelina Bianca anunţă cu adâncă durere decesul iubitului lor naş, Mihai Oprea.

Din tot sufletul regret plecarea în veşnicie a viceamiralului Constantin Iordache, subordonat capabil şi colaborator apropiat când dezlegăm tainele mării şi ale Marinei. Să aibă cer senin şi călătorie fără furtuni! Viceamiral Ştefan Ilie.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii