Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clinica Dentară Art Implant Noi creăm zâmbetul perfect

ro

18 Sep, 2013 21:13 5427 Marime text
Clinica Art Implant a fost creata pentru a oferi pacientilor o gama variata de tratamente dentare. Acestea sunt realizate la un standard calitativ superior cu aparatura de ultima generatie si intr-un mediu aparte, de catre o echipa de medici specialisti, pregatiti sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare. Acestia vor discuta si vor alege impreuna cu dumnea­voastra cele mai corecte solutii de tratament si servicii medicale dentare.
Dincolo de Profilaxie, Medicina  Dentara, Chirurgie, Estetica Faciala, Estetica Dentara, Ortodontie, Radiologie,  specialitatea care ne reprezinta este IMPLANTOLOGIA. Suntem cei mai buni specialisti in implantologie si de aceea veti afla de la noi motivele corecte pentru care ar trebui sa optati pentru un implant dentar atunci cand aveti unul sau mai multi dinti lipsa. Este foarte important sa cunoasteti avantajele unui implant dentar si dezavantajele unei punti protetice, iar noi suntem pregatiti sa va punem la dispozitie toate informatiile necesare si consultatiile de specialitate.
Scopul nostru este de a oferi pacientului cel mai bun, gentil si eficient tratament, din toate punctele de vedere. Dorim sa va bucurati de un zambet frumos pentru intreaga viata si dorim sa vedem acest zambet si  in cadrul clinicii noastre. Vom incerca sa va rezolvam toate problemele dentare in cel mai usor si rapid mod posibil.
Toate acestea se pot rezolva incepand cu o scurta vizita la medicul dentist.
In plus, am conceput un pachet premium de servicii de educatie dentara si de informare a pacientilor nostri. Atitudinea personalului este cea mai calda si amabila posibila, facand o placere relatia dumneavoastra cu medicul dentist.
Suntem buni, antrenati, flexibili si avem cele mai moderne dotari si materii prime pentru a-ti asigura zambetul copilariei.
 
Va asteptam, asadar, sa incepeti o calatorie cu destinatia: ZAMBETUL PERFECT!
 
Cu ce ne deosebim de alte clinici?
 
Atentia personalului nostru impreuna cu designul interior, asemanator unui mic “palat” te vor face sa te simti ca un adevarat Rege.
Un mobilier modern, combinat cu mobilier baroc lucrat in cele mai mici detalii, te vor face sa intelegi de la prima vizita ca medicina dentara la Art Implant este ridicata la rang de ARTA.
Doua cabinete ultradotate, albastru si portocaliu, o zona de asteptare de lux si o companie placuta reprezinta doar cateva elemente de design care iti vor bucura privirea si iti vor transmite atentia noastra pentru cel mai mic detaliu.
Va garantam ca nici nu veti simti ca ati venit la un cabinet stomatologic.
 
De ce Echipa Art Implant?
 
Pentru ca:
·         Vreti cea mai buna clinica dentara, si cei mai buni dentisti;
·         Vreti sa fiti tratat de o echipa careia ii pasa, va asculta si va implica in luarea deciziilor;
·         Vreti sa aveti zambetul pe care vi l-ati dorit din totdeauna;
·         Vreti sa fiti tratat intr-o atmosfera confortabila;
·         Vreti sa fiti tratat fara nici o durere;
·         Vreti un customer service de invidiat;
·         Vreti ca serviciile stomatologice sa se potriveasca bugetului dumneavoastra;
·         Oferim tratamente faciale care sa completeze zambetul dumneavoastra;
·         Oferim pacientilor un plan dentar, economisind timp si bani.
Daca raspunsul dumneavoastra este DA, si vreti o programare la un dentist, atunci noi va asteptam sa ne contactati !!!!
Consultatia este prima oportunitate de a va intalni cu echipa noastra intr-o atmosfera prietenoasa si profesionala. Pe parcursul acestei consultatii, veti primi informatii si sfaturi, fara a fi nevoit sa urmati vreun tratament. Va vom evalua problemele dentare si vom gasi solutii bazate pe analizele efectuate si cerintele dumneavoastra.
 
Va doriti un zambet perfect, de un alb natural si atractiv?
 
Doar atunci va putem sfatui cu privire la cele mai potrivite optiuni pentru un tratament.
Impreuna vom reusi sa va oferim un zambet perfect. Utilizand cele mai noi tehnologii vom incerca sa realizam cel mai bun plan de tratamentsariadecvat cazului dumneavoastra. Studiem culoarea si forma dintilor dumneavoastra, marimea, pozitia si proportia. Pentru ca zambetul dorit sa se potriveasca danturii dvs., acesta trebuie sa fie proiectat in raport cu gingiile, buzele, forma si simetria intregii fete.
Consultatia este un important proces, in care va putem explica si va putem ghida prin oferirea de informatii in ceea ce priveste solutiile pentru noul zambet. In acelasi timp va oferim in detaliu procedurile si tratamentele stomatologice necesare, si preturile aferente. Facem tot posibilul sa va oferim servicii de calitate raportate la bugetul dumneavoastra.
 
Ce ar trebui sa stiti despre noi?
 
CLINICA ART IMPLANT a fost creata pentru a oferi pacientilor o gama variata de tratamente dentare moderne.
Dar cum un zambet perfect poate insoti un chip perfect, noi va oferim servicii complete de estetica faciala.esteticNu de putine ori intalniti persoane cu o dantura perfecta insa cu mici deficiente estetice sau invers.
 
De ce sa nu aveti dumneavoastra totul la superlativ?
 
Cabinetele noastre moderne impreuna cu un medic estetician specialist, va ofera consultatii si remodelari ale micilor deficiente estetice.
Apelati la serviciile noastre complete si va veti recapata increderea de sine, motivandu-va pentru o viata frumoasa si echilibrata.
 
Contact:

Program

Luni-Vineri : 09:00-21:00
Sambata :10:00 - 16:00
Duminica : Closed

Contacteaza-ne

Adresa: Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35
Interfon Art Implant, Etaj 1,
Bucuresti, Sect.3

Telefon021-321-1111
                073-132-1111
E-mail : artimplant@artimplant.ro
Web:http://www.artimplant.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii