Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zig Zag Pub, un local plin de fier vechi transformat în obiecte de decor (galerie foto)

ro

28 Nov, 2015 00:00 4390 Marime text
Zig Zag Pub este un local situat pe strada Mircea cel Bătrân numărul 4. O siglă pusă „strâmb“ în onoarea numelui te face curios să intri. Este un local mic, chiar prea mic pentru un pub, și plin de fier vechi transformat incredibil de frumos în candelabre, cuiere, scaune ciudate, veioze și bar.
 
L-am găsit plin. Erau aproape toate mesele ocupate. Dar, după cum am mai menționat, este mic și poate din acest motiv mi-a lăsat impresia că este adorat de oameni... sau poate că nu. Toată combinația aceasta de decor reuşit și multă lume într-un spațiu restrâns este o formulă câștigătoare, din punctul meu de vedere.
 
Nu e de mirare ca a prins foarte bine la studenți și la elevi, am văzut doar tineri, parcă s-au vorbit să se adune în același loc. Probabil că și muzica aceea stridentă le place. Din punct de vedere al meniului, mâncarea este cam ca peste tot, nimic special sau ieșit din comun, și nu e surprinzător, clienți ca aceia despre care am scris mai sus nu sunt pretențioși decât la prețuri. Or la Zig Zag Pub, prețurile sunt rezonabile și porțiile mari, așa că îmi închipui că sunt mulțumiți din toate punctele de vedere. Găsim burgeri (18 - 25 de lei), preparate de pui (13 - 19 lei), salate (17 - 22 de lei), preparate de porc (15 - 22 de lei), de pește (20 - 25 de lei), aperitive (5 - 9 lei). Pe un desert dai între 16 și 20 de lei, iar pe un suc, 5 lei.
 
Mi-am comandat un burger de vită cu cartofi prăjiți (20 de lei). Comanda a venit foarte repede, dar nu m-a surprins cu nimic la gust. Era un burger obișnuit, dar bun. Serviciul a fost agreabil, însă ospătarii mi s-au părut prea tineri pentru această meserie. Probabil erau încă elevi. Însă au fost simpatici.

Ce spune Registrul Comerțului

Zig Zag Pub funcționează pe societatea Bonton Beach SRL, înființată în anul 2013, cu sediul social în municipiul Constanța, având ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului pe 27 noiembrie 2015, asociatul unic și administratorul firmei este Roxana Cristina Vişan, care nu mai figurează în nicio altă societate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Bonton Beach SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 207.139 de lei, o pierdere netă de 180.353 de lei și zece salariați.
 
Informații utile
 
Site: www.zigzagpub.ro
Facebook: www.facebook.com/zigzagpub/
Telefon: 0341 442 185
E-mail: hello@zigzagpub.ro
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii