Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa La Piazzetta, un loc feeric, dar cu preţuri cam… „picante” (galerie foto)

ro

30 Jul, 2015 00:00 5211 Marime text
Căldură mare. De câteva zile, ne scăldăm în soarele binevoitor, însă uneori simţim nevoia să evadăm de pe nisipul fierbinte şi să mergem undeva „pe aproape“ de şezlong. În acest mod am ajuns şi eu la terasa La Piazzetta din staţiunea Mamaia, din zona Cazino.
 
De la început, m-au atras priveliştea de care beneficiază terasa, modul în care aceasta este amenajată, atmosfera relaxantă, faptul că acest loc feeric reuşeşte să te deconecteze de stresul şi aglomeraţia oraşului sau a falezei. Ospătarii sunt amabili şi rapizi. Îţi aduc meniul doar dacă îl ceri şi livrează imediat comanda.
 
În meniul disponibil în limbile italiană română şi engleză se regăsesc diverse specialităţi din bucătăria internaţională. Totodată, localul oferă şi mâncăruri cu specific românesc. Nici pasionaţii preparatelor din peşte nu sunt uitaţi: poţi comanda peşte în crustă de sare la cuptor (18 - 22 de lei), homar viu la grătar (35 de lei), creveţi (32 - 48 de lei), calamar (38 de lei), file de ton cu nuci (21 de lei), lup de mare în sos de lime şi sparanghel (42 de lei). De asemenea, poţi mânca aici şi friptură la grătar din carne de pui, porc sau vită (28 - 120 de lei), paste (23 - 38 de lei) sau pizza (18 - 38 de lei). Pe un cocktail poţi da 18 lei, un suc sau o cafea costă 6 lei, o bere, 7 - 11 lei, iar un desert costă între 15 şi 20 de lei. Preţurile sunt cam piperate, dar, având în vedere locul în care este amplasată terasa, merită orice leu dat în plus pentru o masă de care te bucuri pe malul mării.

Ce spune Registrul Comerţului

La Piazzetta funcţionează pe societatea Prestige Hotel & Resort SRL, cu sediul în Constanţa. Firma a fost înfiinţată în anul 2007 şi are ca activitate principală „alte servicii de cazare“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 29 iulie 2015, asociaţi în firmă sunt Gilberto Bivona, Alessandro Bivona, Federico Bivona şi Nicoleta Elena Cehan, fiecare dintre aceştia având câte 25% cotă de participare la beneficii şi pierderi. Administratorul societăţii este Nicoleta Elena Cehan.
 
Gilberto Bivona mai apare ca asociat în Agritalia SRL Constanţa, Alva Costruzioni SRL Constanţa, G B & Future Associates SRL Constanţa, Italiana Costruzioni SRL Constanţa (întrerupere temporară de activitate) şi în Project Investments SA. Alessandro Bivona nu mai apare în nicio firmă. Federico Bivona mai figurează ca asociat şi în societăţile Ambros & Associates SRL Constanţa, Ancient Coast SRL Constanţa şi Gold Coast SRL Constanţa. Nicoleta Elena Cehan mai apare ca asociat în Ancient Coast SRL din Constanţa, Chinese Food SRL din Mamaia, Sapori D'Italia 2000 GB SRL din Constanţa şi Top Food SRL din Constanţa.
 
Prestige Hotel & Resort SRL figurează ca acţionar persoană juridică în DL Corporation Investments SRL Bucureşti (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, Prestige Hotel & Resort SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.657.269 de lei, un profit de 37.492 de lei şi 28 de salariaţi. La sfârşitul anului 2012, firma înregistrase o cifră de afaceri de 1.341.855 de lei, un profit de 8.708 lei şi 28 de salariaţi.
 
Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/pages/La-Piazzetta
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Nu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii