Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taiga bar, un local interesant cu nume exotic (galerie foto)

ro

26 Dec, 2013 19:55 3828 Marime text
Situat pe bulevardul Tomis, vis-a-vis de Primăria Constanța, Taiga Bar a fost deschis de curând. Dacă treceți în viteză, este posibil să nu remarcați acest local, tocmai pentru că nu iese în evidență cu foarte multe. În schimb, privind cu atenție, vă va plăcea nota exotică care vă întâmpină încă din exterior. Și aici mă refer la designul ușii, unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum.

Intrarea este puțin ca de club, localul fiind amenajat la subsolul clădirii. În schimb, aranjamentul din interiorul barului, este unul destul de reușit. Mesele sunt foarte originale și, din nou, în contextul numelui exotic al localului.
În același stil exotic este construit și barul: corpul este amenajat din pietre.
Prețurile nu sunt foarte mari: o bere costă 6 lei, tot atât un suc, dar și apa la 330 ml, iar o cafea costă 7 lei. Tot atât sunt și ceaiurile.
Barul pune accentul foarte mult pe cocktailuri, iar la aceste băuturi prețurile variază de la 10 la 20 de lei, în funcție de ingredientele folosite pentru a fi preparate.

Servirea nu m-a impresionat prea mult.
Un punct slab poate fi programul, pentru că barul se deschide la ora 19. Problema este că nu se deschide nici la ora la care ar trebui.
Ca o concluzie, localul mi-a plăcut și îl recomand pentru o ieșire cu mai mulți prieteni, mai ales în serile cu meciuri de fotbal. Pentru că, în mare, barul este dedicat acestui gen de evenimente.
 
Conform Registrului Comerțului, Taiga Bar funcționează pe societatea SC Bar Coffe & Dolce SRL și este administrată de Carmen Iuliana Assaf și Mahmud Marius Assaf. Carmen Iuliana Assaf se ocupă și de SC Buddha Events SRL și SC Byblos Cusine SRL(întrerupere temporară de activitate/radiată).
 
Informații Utile:
Adresa: Bulevardul Tomis nr. 46
Facebook: https://www.facebook.com/taigapub
Contact: 0761 322 774
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 27 Dec, 2013 13:19 Ce trist arata in interior...