Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rouge Café arată ca un bar de cartier

ro

24 Feb, 2014 00:00 5132 Marime text
Situat în complexul comercial Carrefour – Tom, Rouge Cafe se regăseşte în zona food-court, şi cu toate că este poziţionat într-un loc cu vizibilitate, cei de la Rouge Cafe au ales să nu aibă grijă de imaginea lor.
Când am văzut exteriorul, am rămas puţin dezamăgită, pentru că, deşi este singurul din Constanţa, nu te atrage cu nimic.

 
Canapelele erau roşii şi înghesuite, aşa încât cel de la masa de lângă nu numai că auzea perfect, dar putea să şi intervină în conversaţia noastră.
Sunt sigură că multitudinea de clienţi de acolo se datora preţurilor, care într-adevăr sunt mai mici decât în celelalte cafenele. Chiar şi aşa, imaginea de bodegă domina pentru că persoanele de acolo păreau să fie ori pe fugă, ori ajunse din întâmplare, ori probabil nu mai aveau unde să se ducă.
 Inclusiv servirea mi-a displăcut. Ospătara a uitat „de la mână până la gură” ce îi cerusem şi, la sfârşit, nota de plată a venit separat, pe două proforme diferite. Da, tot proforme dădeau şi ei... cu chiu, cu vai mi-a adus bonul fiscal.
 
Nu mi-a plăcut nici că barmaniţa şi cea care ne servea s-au apucat să mănânce, pe bar, înşirându-şi brânza şi alte cele în ochii tuturor. Ele nu au pauză de masă? Plus că niciuna nu mai era atentă la clienţi.
Mai mult, când am întrebat-o care este parola la wi-fi ne-a sugerat să intrăm pe „netul celorlalţi”.
Acestea fiind spuse, localul ar fi de nota 6 şi nu, nu mi-ar plăcea să revin.
 
Rouge Cafe funcţionează pe societatea Marincom Company SRL şi este administrată de Alexandru Răzvan Marin şi Maria Popa.
Informaţii utile:
Adresă: În incinta complexului comercial Tom
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Rouge-Lounge-Bar-Constanta/187980907932091
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii