Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul turcesc Nur Kaptan Baba, localul cu mâncare bună, fără mofturi inutile (galerie foto)

ro

13 Nov, 2015 00:00 6192 Marime text
Bucătăria turcească e bună, e bogată, e bine definită şi coerentă şi e mult mai la îndemâna restaurantelor mici decât cea franţuzească sau cea asiatică, de exemplu. Aşa că am ales să iau masa la restaurantul turcesc Nur Kaptan Baba, situat pe bulevardul Tomis numărul 48, în Constanţa.

Un domn în vârstă şi prezentabil te conduce de afară în restaurant şi te lasă să îţi alegi o masă liberă. Mobilierul e simplu, mesele sunt destul de înghesuite, însă localul e frumos, luminos, impecabil - curat şi apretat. Este bine construit şi amenajat, cu materiale şi lucruri de calitate.
Clienţii sunt mulţi şi binedispuşi, adesea în grupuri de toate felurile. Clientela e pestriţă, cot la cot mănâncă oameni cu tenişi şi pantaloni rupţi şi purtători de lanţuri şi brăţări groase din aur, abia coborâţi din maşini pe care le-ar invidia oricine. Aşadar, patronului i-a ieşit cel mai logic şi mai bun lucru pe care îl putea face: un restaurant făcut cu muncă, cu mâncare bună, fără mofturi inutile.

Preţurile sunt rezonabile şi găseşti doar diferite preparate turceşti - aperitive (10 - 35 de lei), pizza turcească (10 - 22 de lei), grătare turceşti (22 - 35 de lei), tavă flambată (25 de lei), doner (25 - 30 de lei), ciorbe (8 - 12 lei) sau peşte (40 de lei). Pe un desert dai între 7 şi 10 lei, o cafea sau un suc costă câte 5 lei, iar o bere are preţul de 7 lei.

Am comandat pide de pui (20 de lei), adică o pizza turcească de pui. A venit foarte repede, iar pizza era sub formă de bărcuţă cu roşii, carne de pui, ardei gras şi pătrunjel. A fost bună, consistentă şi chiar m-am săturat dintr-o porţie.

Aşadar, dacă ajungeţi pe bulevardul Tomis şi vi se face foame sau poftă de mâncare turcească, puteţi pune Nur Kaptan Baba pe lista restaurantelor turceşti din Constanţa unde să mergeţi la sigur.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul turcesc Nur Kaptan Baba funcţionează pe societatea Deniz Klass SRL, înfiinţată în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Dragoslavelor, ce se ocupă de "restaurante". Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 12 noiembrie 2015, asociatul unic şi administratorul societăţii este Altindis Ismail, care mai figurează în Abide Impex SRL (radiată).

Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, Deniz Klass SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 351.360 de lei, un profit de 1.015 lei şi opt salariaţi. La finele anului 2013, societatea înregistrase o cifră de afaceri de 232.370 de lei, o pierdere netă de 119.920 de lei şi şapte salariaţi.

Informaţii utile:
Facebookwww.facebook.com/pages/Kaptan-Baba
Telefon: 0241 615 025
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii