Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Onyxx, localul unde mănânci un wrap bun şi ieftin (galerie foto)

ro

08 Jun, 2016 00:00 4962 Marime text

 
Restaurantul Onyxx este situat în Constanţa, pe bulevardul Tomis numărul 12. Un local micuţ, cu o terasă ce are doar câteva mese, dar frumos, curat, colorat şi primitor. Vizual, te surprinde prin designul modern şi original.
 
Meniul este scurt - câteva feluri din bucătăria internaţională -, iar preţurile, accesibile. Astfel, puteţi opta pentru mic dejun (12 - 27 de lei), supe şi ciorbe (12 lei), aperitive reci (8 - 14 lei), salate (10 - 36 de lei) sau preparate din peşte (12 - 36 de lei). Un desert costă între 10 şi 16 lei, iar pe o cafea sau un suc dai 6 lei.
 
Mi-am comandat Onyxx Wrap, ce conţinea cubuleţe de pui sote învelite în lipie cu cremă, rucola şi iaurt cremos cu usturoi (13 lei). A venit destul de repede, aşezat foarte frumos pe farfurie. A fost gustos, puţin cam mult usturoi, dar mi-a plăcut. Mâncarea pare să fie făcută în bucătăria lor, cu destul de multă muncă, nu e genul de restaurant care îţi serveşte semipreparate de la supermarket.
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi ne-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Onyxx funcţionează pe societatea Tuana Ambiental SRL, înfiinţată în anul 1999, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit informaţiilor oferite de Registrul Comerţului în data de 7 iunie 2016, asociaţi în firmă sunt Jenică Mihai Dorosin, care deţine şi calitatea de administrator, şi Simona Gulcur. Cei doi nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Tuana Ambiental SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.500 de lei, o pierdere netă de 13.407 lei şi niciun salariat. La sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri zero, o pierdere netă de 24.331 de lei şi niciun salariat.
 
Informaţii utile: 
Facebook: www.facebook.com/onyxxbar/
Telefon: 0721 881 233
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii