Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Manarola este, de departe, cel mai special din portul Tomis (galerie foto)

ro

30 Sep, 2013 00:00 13630 Marime text
Dacă va plac restaurantele sofisticate cu un aer vintage şi luxos, Manarola este cel ce vi se potriveşte!
 

”Manarola este un sat din Italia, într-o zonă unde muntele întâlneşte marea, iar întreaga regiune se numeşte Cinque Terre, şi face parte din patrimoniul UNESCO. Este un loc unde natura îţi arată altă dimensiune a fiecărui moment. Inspiraţi de atmosfera acestui loc de poveste ne dorim să punem în scenă un loc care să-ţi răsfeţe toate simţurile.”
Aşa începe povestea celor de la restaurant Manarola, din portul turistic Tomis. Acesta este locul unde sofisticat înseamnă cu bun-gust şi vintage.

Încă de afară te surprind scaunele şi mesele din fier forjat cu elemente romantice, din alt secol.
De cum intri, nu ştii la ce să te uiţi mai întâi: la mesele frumos decorate cu flori proaspete şi feţe de masă în caro-uri, masa din mijlocul restaurantului pe care tronează cele mai variate sortimente de ceai, decoraţiunile de epocă şi colţul cu haine al Mariei Marinescu.
Meniul este frumos decorat cu desene marine şi mâncăruri delicioase.

Preţurile sunt un minus, pentru că sunt cu mult peste medie. Cafeaua este între 7 şi 15 lei. Recomand Melon Latte şi Nut Latte la 14 lei. Berea costă între 6 şi 16 lei. Cocktailurile non-alcoolice sunt între 12 şi 19 lei, iar cele alcoolice între 23 şi 34 de lei. Salatele costă cel mult 32 de lei, iar pastele cel mult 45. Cea mai scumpă porţie are în componenţă risotto cu piept de raţă. Preparatele de peşte sunt între 45 şi 110 lei. Deserturile de orice fel sunt 20 de lei.
Găsiţi şi platouri speciale cu fructe de mare între 32 şi 90 de lei.
Cel mai scump vin este Domain Ceptura Rouge la 245 de ron.
Servirea a fost impecabilă şi nu m-a deranjat lipsa uniformei la chelneri. Foarte frumoase sunt şi băile. Chiar au folosit o tehnică specială pentru a decora unul dintre pereţi: păsări dintr-un material ce imită hârtia de ziar şi şerveţelul.
Manarola este deschis până în luna noiembrie, aşa că ... grăbiţi-vă!

Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/ManarolaRestaurantCocktailBar
Contact: 0722 100 193
Program: Luni – Duminică 10.00 – 02.00
http://www.mariamarinescu.ro/
 
 Conform Registrului Comerţului, restaurant Manarola funcţionează pe firma S.C. FILOZOFIE URBANĂ SRL şi este administrată de Gache Cristian Ion şi Cocea Toli.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ani 01 Oct, 2013 19:54 Vă mulțumim pentru frumoasa recenzie. Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi și vă așteptăm cu drag și de acum încolo. O singură precizare, însă: restaurantul Manarola va fi deschis pe tot parcursul anului.