Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Giuliano, localul unde sosul de pizza vine… la tub (galerie foto)

ro

05 Sep, 2015 00:00 3952 Marime text
Restaurantul Giuliano este un local cu adevărat cochet, foarte curat, cu mobilier nou, modern. Îl găsiţi în Mamaia, în centrul staţiunii, în apropierea Cazinoului. Când intraţi, vă întâmpină imediat un miros de curat, de proaspăt. Păcat însă că este micuţ, dacă era cu vreo cinci mese mai mare, era locul perfect pentru o petrecere.
 
În meniu găsim toate felurile de mâncare. De la meniul zilei cu ciorbă şi felul doi (18 lei), salate (9 - 15 lei), ciorbe (9 - 14 lei), preparate din carne de pui (12 - 25 de lei), preparate din carne de porc (17 - 52 de lei), preparate din carne de vită (40 - 52 de lei), la preparate din peşte (14 - 52 de lei), spaghetti (18 - 25 de lei) sau pizza (17 - 27 de lei). Pe o cafea plăteşti 6,5 lei, preţul unei beri începe de la 8 lei, iar pe un suc vei da 6 lei. Un desert costă între 13 şi 16 lei.
 
Eu mi-am comandat meniul zilei cu ciorbă de pui, pomana porcului cu varză călită şi am avut şi o chiflă inclusă, iar prietenii mei au vrut pizza Giuliano. Spre surprinderea mea, sosul pentru pizza nu a venit în sosieră, cum mi s-ar fi părut mie normal, ci direct în tuburile de ketchup: dulce şi picant. Mâncarea a venit foarte repede - cât se poate de normal, având în vedere că localul era aproape gol. Ciorba era fierbinte, aşa cum o prefer eu, şi foarte bună. Felul doi, la fel, bucăţelele de carne se topeau la propriu în gură. Pizza, de asemenea, delicioasă, însă ketchup-ul din tub a fost cald şi avea un gust ciudat, posibil să fi fost chiar alterat.
 
Înainte de verdict, trebuie să ştiţi că preţurile sunt mai mult decât decente la restaurantul Giuliano. Servirea a fost bună, chelneriţa, amabilă, aşadar, nu am fost dezamăgiţi de această experienţă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Giuliano funcţionează pe societatea Macrosi Food SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Făgetului numărul 140, şi care se ocupă de „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 3 septembrie 2015, asociaţi în firmă sunt Cristina Manea (50%) şi Niculae Cezar Manea (50%), acesta fiind şi administratorul societăţii. Cei doi mai figurează ca asociaţi şi în Cezaro Trading SRL.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/RestaurantGiuliano
Telefon: 0722.228.262
Wi-fi: Da
Locuri parcare: Nu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii