Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Delfinul organizează petrecerile ideale de Crăciun, la preţuri imbatabile

ro

19 Dec, 2015 00:00 5064 Marime text
Cu toţii am început deja să ne gândim cum ne vom petrece Crăciunul, care se apropie cu paşi repezi. Restaurantul Delfinul, situat pe strada Flămânda numărul 19 din municipiul Constanţa, vine cu o ofertă inedită de sărbători.
 
Delfinul este unul dintre restaurantele cu tradiţie din Constanţa, un spaţiu ireproşabil, ce funcţionează după rigorile unui local de lux, dar care se adaptează cerinţelor fiecărui eveniment în parte.
 
Astfel, cu prilejul Crăciunului, restaurantul Delfinul organizează petreceri la preţuri avantajoase, cu un meniu ce începe de la preţul de 55 de lei şi ajunge până la 100 de lei, în funcţie de diversitatea produselor. Meniul de 55 de lei are două feluri bogate, aperitiv şi friptură, şi mai include cafea, chifle, saleuri, alune, fructe şi tort. Un alt meniu, la preţul de 74 de lei, include trei feluri de mâncare, cele două amintite plus peşte. Restaurantul are în ofertă şi un meniu complet, cu tot cu băuturi, la preţul de 100 de lei. Băuturile sunt din toate categoriile: de la cafea, suc, apă, vin, până la martini, whisky, votcă.
 
La restaurantul Delfinul sunt amenajate două saloane: unul cu o capacitate de 100 de locuri şi altul cu o capacitate de 200 de locuri. Dacă petrecerea este mai mare, saloanele se transformă într-unul singur, cu o capacitate de 300 de locuri. La solicitarea clientului, localul pune la dispoziţie şi momente artistice.
 
Preţurile sunt convenabile, iar calitatea serviciilor este excepţională. Şi nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării atunci când trebuie să mulţumeşti câteva sute de gusturi diferite la o petrecere de Crăciun. Toate farfuriile au în comun însă prospeţimea, bunul gust şi originalitatea.
 
Delfinul este partenerul dumneavoastră de încredere pe termen lung! Stabiliţi un reper, iar restaurantul Delfinul vă oferă soluţia pentru petrecerea dumneavoastră de vis, unde veţi beneficia de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionişti. Restaurantul Delfinul garantează succesul evenimentelor dumneavoastră!
 
Rezervările pentru petrecerile de Crăciun se fac la numărul de telefon 0241.636.883 sau la adresa de email office@restaurantdelfinul.ro.

Informaţii utile

Telefon: 0241.636.883
Email: office@restaurantdelfinul.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Delfinul
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii