Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Casa de Piatră, cunoscut pentru cea mai bună salată Caesar din oraș (galerie foto)

ro

24 Dec, 2013 23:04 9739 Marime text
Situat pe bulevardul Mamaia, în apropierea Universității „Ovidius”, clădirea atrage atenția în primul rând prin arhitectură.
Restaurantul este amenajat într-o fostă casă. Tocmai de aceea, spațiul este atât de compartimentat. Dar acest lucru este util întrucât conferă o atmosferă intimă clienților.
 
Localul este structurat în parter și subsol, ambele fiind disponibile pentru a servi masa. Totuși, când este mai gol, vă recomand să alegeți subsolul întrucât acesta are și spațiu de joacă pentru copii.  
Mi-au plăcut decorațiunile, dar nu atât de mult. Era un mix jazz-etno-abstract pe care nu prea l-am înțeles. Poate pentru că m-aș fi așteptat să găsesc ori o atmosferă elegantă, ori una caldă-prietenească. Amestecul celor două în aceeași măsură, nu mi-a fost pe plac.
 
Prețurile sunt acceptabile, ușor piperate pentru unele dintre produse: salata Caesar, despre care vă spuneam, costă 19 lei. O altă salată, tot la 19 lei, care nu a fost pe gustul meu este cea cu măr, morcov, sfeclă roșie și pui cu susan.
Deserturile nu sunt scumpe: cel puțin 6 lei, cel mult 12. Vă recomand cheesecake cu sos de fructe de pădure, la 8 lei.
 În rest, un suc nu costă mai mult de 7 lei, o cafea este 6 lei cel puțin, iar berea tot atât.
Vinuri sunt din cramele Beciul Domnesc, Segarcea, Vinarte. Jidvei, Murfatlar și Tohani. Cel mai scump vin este unul roșu, sec, la 160 de lei, de la Casa Vinarte.
 
Servirea a fost atât de bună pe cât trebuia, în condițiile în care ne-am dorit intimitate.
Per total, nu m-a încântat nimic mai mult decât aspectul restaurantului.
Conform Registrului Comerțului, Casa de Piatră funcționează pe societatea SC Baf Mamaia SRL ai cărei acționari sunt Florin Butnaru și Aurel Butnaru. Administratorul firmei este Mihai Butnaru. Cei doi sunt acționari și în societățile Triumph Comtur SRL și Parc Mamaia SRL. Aurel Butnaru se ocupă și de P&B Turism SRL. Mihai Butnaru este administratorul următoarelor  societăți: Cinetic Zone SRL și MK Car Parts SRL, iar activitatea Media Marketing SRL este suspendată temporar.
 
Informații Utile:
Adresa: Bulevardul Mamaia nr. 165
Site: http://www.restaurantcasadepiatra.ro
General Manager: Aura Butnaru
Program: Luni-Duminică : 8.30 – 24.45
Contact: 0241 544 500
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii