Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Beta, un local elegant, renovat

ro

15 Jan, 2014 00:00 11037 Marime text
Situat pe bulevardul Mircea cel Batrân, noul restaurant Beta, proaspăt renovat, se află în parcul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”.
Localul, nu numai că a fost renovat, dar s-a mai construit o „prelungire” ce leagă Red Pub de restaurant.
 
Cu un alt aspect în interior şi în exterior, localul abordează o nouă înfăţişare ceva mai elegantă. Încă de afară localul arată bine, chiar dacă aduce puţin a acvariu înlocuirea tuturor pereţilor cu geamuri fumurii. Interiorul este luminos şi este decorat în culori foarte deschise, predominând albul. Scaunele arată foarte bine, la fel şi canapeluţele.

Singurul perete care a rămas este acoperit de un soi de vinotecă din lemn, tot de culoare albă. Îmi place decorul, iar atmosfera este una intimă, foarte plăcută. Preţurile nu sunt atât de mari: micul dejun variază de la 5 la 17 lei, antreurile costă cel mult 25 de lei, iar supele sunt maxim 15. Pastele costă între 15 şi 30 de lei, la fel şi preparatele din pui. Vă recomand să încercaţi Pollo Saganaki care costă 29 de lei şi este un preparat din piept de pui cu sos napoli şi brânză feta, iar ca garnitură primiţi cartofi gratinaţi pe pat de ruccola. De asemenea, puteţi încerca şi Pizza Beta care costă 25 de lei şi este preparată după reţetă proprie.
 
Iar dintre toate deserturile, cel mai căutat este Nuga Glace la 14 lei. În rest, cafeaua, ceaiul şi sucurile costă 6 lei, iar o apă este 5 lei. Tot aici în meniu am observat o băutură Blue Limonade cu vodkă, sirop de curacao şi Sprite care s-a dovedit a fi foarte bună la doar 14 lei. Servirea a fost destul de bună, chiar dacă chelnerul nu a înţeles de prima dată o parte din comandă şi s-a întors la masă să o confirmăm. Conform Registrului Comerţului, restaurantul Beta funcţionează pe societatea SC Gossip Pub SRL şi este administrată de Cristina Untea, Molin Nathanael Marie Jean Colomban, Rolandi Ghislain. Acesta din urmă este reprezentantul societăţii FraRoma SRL, a cărei calitate este de persoană juridică asociată.
 
 
Informaţii Utile:
Adresa: Strada Ştefan cel Mare nr. 6A
Facebook: https://www.facebook.com/NewBeta
Contact: 0752 060 870 sau restaurantbeta@yahoo.com
Program: Luni – Duminică: 07.00 – 03.00
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Io 05 Oct, 2018 11:39 Nu au meniuri de pui decat dupa ora 12 ....iar polo saganski nu au in meniu ...... rusineeeee
  • noul beta 15 Jan, 2014 13:17 mai jurnalist.. de ce nu zici si ca beta e la 5 m de liceul mircea ceea ce nu e de loc legal?