Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marmara Doner, un local turcesc cu mâncare ieftină (galerie foto)

ro

29 Feb, 2016 00:00 10852 Marime text

 
Marmara Doner este situat pe bulevardul Tomis numărul 38. Este un fast-food cu specific turcesc, de unde nu lipsesc înghesuiala şi gălăgia. Localul micuţ are o mini-terasă, acoperită deocamdată, dar unde cam îngheţi de frig. Dacă eşti fumător, trebuie să stai pe terasă, şi nu e chiar cald în această perioadă. Totul este curat şi frumos amenajat însă. Aproape jumătate din local, în interior, este ocupat de o bucătărie deschisă, aşa cum se obişnuieşte la turci. Mobilierul e simplu, mesele sunt destul de înghesuite.


 
Marmara Doner este un mic restaurant în care cei simandicoşi nu se vor duce, fără îndoială, oricât de bună ar fi mâncarea. Aici poţi să îţi astâmperi foamea pe bani puţini, întrucât preţurile nu sunt mari. Au specialităţi doner (16 - 18 lei), durum (8 - 15 lei), salate (14 - 16 lei), preparate la grătar (19 - 27 de lei) şi meniuri (15 - 23 de lei). La desert pregătesc, aşa cum era de aşteptat, baclavale şi sutlac (n.r. lapte cu orez), la preţul de 7 lei fiecare, o cafea costă 4 lei, iar un suc, tot 4 lei. Toate acestea se pot livra şi la domiciliu, iar comanda minimă trebuie să fie de 30 de lei.
 
Mi-am comandat un meniu doner de pui, cartofi prăjiţi şi ayran sau apă (15 lei). Ospătarii au fost foarte amabili şi rapizi. Chiar prea rapizi, ceea m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva aveau dinainte pregătit acel meniu. Însă nu a fost aşa, pentru că era evident că abia luaseră carnea de pe rotisor, pâinea era proaspătă, iar cartofii, delicioşi.
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au adus, odată cu nota, şi bonul fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului

Marmara Doner funcţionează pe societatea Marmara Doner SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 28 februarie 2016, asociaţi în firmă sunt Sergiu Tudoricescu, care mai deţine şi calitatea de administrator, şi Paul Tiryaki.
 
Sergiu Tudoricescu mai figurează în Crisema Profesional SRL, iar Paul Tiryaki mai apare în GT Prim Investment SRL şi în IFN Extra Plus SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Marmara Doner SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 44.670 de lei, o pierdere netă de 81.794 de lei şi şapte salariaţi.
 
Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/marmaradonerconstanta
Telefon: 0241.582.760; 0734.340.420
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii