Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legendary Steak Pub, localul cu coaste la metru, miercurea berii şi duminica scoicilor (galerie foto)

ro

30 Sep, 2015 00:00 9201 Marime text
De curând, s-a deschis în Constanţa Legendary Steak Pub, în Piaţa Ovidiu numărul 14, lângă Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie. Recunosc că nu ştiam de el, însă mi l-a recomandat cineva şi am vrut să văd despre ce este vorba.
 
În faţă se afla un panou unde anunţau că au coaste la metru, iar bonus, o bere. Te face să intri, să vezi, să miroşi, să guşti. De cum ai păşit pragul localului, auzi muzică bună, de calitate… pe mine m-a încântat acest aspect. Apoi vezi tablourile de pe pereţi, cu mesaje amuzante. Este un spaţiu micuţ, fără prea multă intimitate, întrucât canapelele sunt lipite spate în spate şi poţi auzi lejer ce vorbesc cei de lângă tine.
 
Aici, ai parte de oferte în fiecare zi a săptămânii. Luni şi marţi, poţi savura coaste la metru, la preţul de 35 de lei, iar ca bonus vei primi o bere. Miercuri, poţi să bei câtă bere poţi pe ritmuri rock cu doar 10 lei. Joi şi vineri, cu 35 de lei, mănânci pastramă de oaie la tuci, cu mămăligă, iar ca bonus primeşti must. Sâmbătă, comanzi o sticlă de vin şi primeşti bonus un platou de brânzeturi şi fructe. Duminică, mănânci câte scoici poţi, pentru 35 de lei, iar bonus - un pahar de vin.

„Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare“ 


Meniul nu este unul obişnuit, în care sunt înşirate preparatele, ci este plin de umor. Astfel, la fiecare pagină vei găsi câte un mesaj: „Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare. Ne întâlnim la Legendary, ca să bem micul dejun împreună“, „Se spune că foamea e cel mai bun bucătar, iar pasiunea e cel mai bun condiment“, „Nu bea la volan, că te loveşti de ceva şi se varsă băutura“, „Alcoolul omoară încet, încet… nu contează! Nu mă grăbesc!“, „Îngheţata este minunată! Păcat că nu este ilegală“, „Când am citit atâtea lucruri despre băutură, m-am lăsat… de citit“, „Oamenii de rând trăiesc ca să mănânce şi să bea. Oamenii de valoare mănâncă şi beau ca să simtă că trăiesc“ şi multe altele.
 
Preţurile nu sunt mari. Un mic dejun costă între 7 şi 15 lei, platourile pentru două persoane, între 44 şi 55 de lei, iar cele de patru persoane, între 82 şi 99 de lei. Mai există în meniu preparate din carne de pasăre (19 - 26 de lei), preparate din carne de porc (16 - 28 de lei), preparate din peşte (24 - 32 de lei), preparate mixte (24 - 38 de lei) şi preparate Legendary - burger, chicken wings, chicken crisby, chicken quesadilla (19 - 22 de lei). Pe o cafea dai 6 lei, un suc costă tot 6 lei, un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 21 de lei, iar o bere costă 5 lei.
 
Meniul zilei costă 16 lei, este servit doar între orele 11.30 şi 16.30 şi e diferit în fiecare zi: luni - ciorbă rădăuţeană şi cârnaţi semiafumaţi cu piure de cartofi, marţi - supă-cremă de roşii cu crutoane şi ficăţei de pasăre cu ciuperci sote, miercuri - ciorbă de văcuţă şi aripioare de pui cu cartofi ţărăneşti, joi - supă-cremă de legume cu crutoane şi şniţel de pui cu cartofi pai, iar meniul zilei de vineri este compus din ciorbă de fasole cu costiţă afumată şi pulpe de pui cu cartofi natur.
 
Am comandat coaste la metru cu bonusul, adică berea la halbă (35 de lei). Mâncarea a venit după aproximativ 20 de minute şi pot să spun că a fost delicioasă. Condimentată exact pe gustul meu, bine făcută, cu un sos foarte bun şi cu gogoşari la oţet. Pâinea trebuie să o cumperi separat, pentru că nu intră în preţ.
 
Serviciul a fost foarte bun! Chelneriţa se străduieşte să facă lucrurile cum trebuie. Totul este curat, iar pe masă sunt aşezate tacâmurile, semn că trebuie neapărat să guşti din mâncarea lor.

Ce spune Registrul Comerţului 

Legendary Steak Pub funcţionează pe societatea Legendary Pub SRL-D, înfiinţată în anul 2013, cu sediul social în Cumpăna, pe şoseaua Constanţei, având ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 29 septembrie, capitalul social subscris este de 200 de lei, iar asociatul unic şi administratorul firmei este Cristina Opriş, care nu mai figurează în altă firmă.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Legendary Pub SRL-D a înregistrat, la sfârşitul anului 2014, o cifră de afaceri de 188.723 de lei, un profit de 50.926 de lei şi doi salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 35.984 de lei, o pierdere de 48.575 de lei şi doi salariaţi.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/Legendary-Steak-Pub
Telefon: 0733.144.544
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii