Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Crazy Café să vii, dacă suporţi să asculţi aceeaşi melodie pusă pe „repeat” (galerie foto)

ro

12 Feb, 2014 00:00 13116 Marime text
Da, Crazy café este una dintre cele mai în vogă cafenele din Constanţa. Situată în „buricul târgului”, pe strada Mircea cel Bătrân, este frecventată doar de cele mai populare feţe ale oraşului – „crème de la crème ”, cum ar veni. Şi tocmai pentru că este atât de fiţoasă, această cafenea are nevoie să fie în top nu doar cu preţurile, ci şi cu atitudinea personalului, dar mai ales cu muzica ambientală, care, fie vorba între noi numai ambientală nu e.
 
Fetele ospătar erau foarte drăguţele şi foarte chic îmbrăcate, dar cu o atitudine care se potriveşte funcţionarilor de la ghişeu după ce s-au certat 8 ore cu lumea… cam aşa arătau. Deşi una dintre domnişoare mi-a greşit comanda, întâi s-a strâmbat puţin-puţin, apoi mi-a adus băutura pe care o cerusem de fapt. Să nu mai spun că unul dintre angajaţi a venit şi ne-a „azvârlit” pe masă lumânarea cu suport cu tot, cu un sictir de parcă îl deranjam în timpul serviciului. În schimb, am apreciat că scrumierele au fost schimbate constant.
Experienţa cu muzica a fost aproape de groază, pentru că devine enervant să asculţi timp de o oră-două aceeaşi melodie. Şi măcar dacă era, cumva, în surdină… dar piesa asta avea un volum destul de ridicat încât nu puteai să o ignori. Preţurile, aşa cum am spus, sunt destul de mari… dar numai la anumite produse. Spre exemplu, cafeaua, apa, berea şi sucurile costă 6 lei, în schimb frappe-urile şi fresh-urile sunt 12 lei. Au şi burger între 22 şi 29 de lei, iar cei vegetarieni costă 26 de lei. Supele sunt cam 12 lei, salatele până în 32, pastele costă aproximativ 25 de lei, pizza la fel, iar preparatele din carne sunt cel mult 39 de lei. Deserturile nu sunt nici ele foarte ieftine, costă cel mult 26 de lei.
 
Multe nu ar mai fi de spus… Decorul era ales cu bun gust, totul era colorat, dar nu ţipător şi îmbinat într-un stil aproape haotic.
 
Crazy Café funcţionează, conform Registrului Comerţului, pe societatea comercială Underground Club SRL şi este administrată de Horaţiu Bobeş şi Zoe Ghiuri. Horaţiu Bobeş se mai ocupă şi de SC Undergound Management SRL. Zoe Ghiuri mai este implicată şi în Sunrise Tours SRL, Sorla M & D SRL şi Intensiv Group SRL.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd. Mircea cel Bătrân nr. 97A
Facebook: https://www.facebook.com/crazycafe.ro
Site: http://www.crazycafe.ro
Plata: Visa/ Mastercard/American Express sau Cash
Chef bucătar Eric Steven
Contact: 0726779292 sau 0736779292
Program: Luni – Joi + Duminică 10.00 – 00.00
Vineri - Sâmbătă : 10.00 – 02.00
Wi-fi: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bartender 12 Feb, 2014 08:34 Nu stiu cat de des iesi tu dar e un pic fortat anuntul.preturile sunt ok vis a vis de ce gasesti in oras la un nivel mai mare.ca un sfat,daca vrei preturi mici iti recomand o autoservire.din ce am vazut eu la crazy meniul bauturilor e foarte ok si accesibil.cat despre mancare,e un bistro,te duci sa mananci ceva bun,nu sa te saturi.daca vrei sa te saturi mai bine stai acasa si mananci mancarea mamei unde nu ai limita de buzunar.iar muzica...intai trebuie sa o cunosti apoi sa o critici.normal ca daca tu asculti numai radio sau inna ti se pare "o melodie pe repeat".deci...iti recomand cu placere ciorba de acasa si atomic tv.